Dan za njih dvije

Holivudska glumica i njena kći koja živi daleko od očiju javnosti slatkim postupkom raznježile internet

Jennifer Garner - 4 Profimedia 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jennifer Garner u rijetkom je izlasku pokazala kćerku Violet Affleck, a dame su uživale u Bijeloj kući na Violetin 17. rođendan.

Glumica Jennifer Garner i njezina starija kći Violet Affleck prisustvovale su svečanoj večeri koju su u četvrtak organizirali predsjednik Joe Biden i prva dama Jill Biden.

Garner i njezina kći koju ima s bivšim suprugom Benom Affleckom bile su dvije od 400 osoba koje su prisustvovale događaju.

Za tu se prigodu Garner odlučila za crnu haljinu Ralph Lauren dugu do poda sa šljokicama na rukavima. Violetina odjevna kombinacija imala je haljinu Carolina Herrera s uzorcima u obliku srca, a obje dame savršeno su uskladile haljine s ostalim modnim detaljima.

Majka i kći fotografirane su kako se slatko drže za ruke tijekom događaja, a bio je to rijedak javni izlazak za njih dvije.

Affleck i Garner su bili u braku od 2005. do 2018. godine, a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima. Nakon razvoda glumac je ljubio kolegicu Anu de Armas, a sada je ponovno s Jennifer Lopez.

Osim Violet, Affleck i Garner imaju još i Seraphinu i Samuela koji žive daleko od očiju javnosti, a glumica je jednom podijelila i anegdotu o trudnoći s Violet.

Godine 2018. ispričala je da su njezini majčinski instinkti proradili jer je znala da je trudna s Violet, unatoč tome što joj je liječnik rekao drugačije.

Garner je rekla da je njezin test na trudnoću kod kuće bio tako slabo vidljiv da nije mogla točno reći je li trudna ili ne. Iako joj je liječnik definitivno rekao da nije trudna, glumica je rekla da je jednostavno predosjećala da se u njoj ipak rađa plod.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Što je to mlađahni Gvardiol napravio da ga je morala pohvaliti i omiljena hrvatska pjevačica Danijela Martinović?

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Dok njegovi suigrači pokušavaju ponoviti uspjeh iz 2018., evo kako Šime Vrsaljko provodi svoje dane!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS