''Bravo, Joško!''

Što je to mlađahni Gvardiol napravio da ga je morala pohvaliti i omiljena hrvatska pjevačica Danijela Martinović?

Joško Gvardiol Pixsell 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Joško Gvardiol koji je trenutno nogometaš o kojem se najviše priča zapjevao je stihove Danijele Martinović, a ona ga je ponosno pohvalila na svojim društvenim mrežama.

Joško Gvardiol glavna je tema ovih dana u Hrvatskoj, ali i svijetu, a neodoljivi 20-godišnjak nije javnost osvojio samo izgledom i nogometnim umijećem već i dirljivim obiteljskim trenucima.

Međutim, osim navijača i pratitelja, Joško je oduševio i neke poznate zvijezde, a među njima se našla i Danijela Martinović.

Naime, u jednom videozapisu predstavljanja ovog mladog i uspješnog nogometaša, Joško je zapjevao stihove njene pjesme ''Da je slaže zaspati''.

"Ide mi u životu, ide mi, ali mi fali ono malo ljubavi…", otpjevao je kratko Gvardiol uz smijeh, a ponosna pjevačica to je podijelila i na svojoj Instagram priči.

''Bravo, Joško Gvardiol", napisala je Danijela na Instagramu uz emotkinon kojeg okružuju tri srca.

Inače, Joško je nakon tri utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu postao prava Internet senzacija, a nakon odlučujuće utakmice s Belgijom, hrvatski branič potrčao je u zagrljaj svojoj majci, a njihova je fotografija obišla svijet.

Joška su u Katar došle podržati i njegove sestre Lorena i Franka, a ponosne djevojke također su podijelile svog brata na društvenim mrežama.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Naša pjevačica zaigrala se vezicama na bujnom dekolteu, odmah pala usporedba s Ivanom Knoll: "Jača si od nje"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ivanu Knoll upitali su da nabroji top tri Vatrena, no odgovor nije baš išao glatko, a ona tvrdi da je zablokirala!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS