Je li ovo šala?

Sina Davida Beckhama fanovi ismijavaju zbog videa koji je objavio: ''To znaju i djeca''

Brooklyn Beckham Youtube 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Brooklyn Beckahm opet se našao na meti komentara na društvenim mrežama i to nakon što je objavio videozapis na kojem radi gin tonik.

Sin nogometne zvijezde Davida Beckhama i modne dizajnerice Victorije Beckham osramotio se na društvenim mrežama nakon pripreme koktela.

Obožavatelji Brooklyna Beckhama ostali su zbunjeni nakon što je snimio sebe kako radi koktele.

Brooklyn inače voli dijeliti videozapise na kojima kuha, a ovog puta okušao se u pravljenju alkoholnih pića.

Ambiciozni kuhar podučavao je gledatelje kako napraviti Lychee Martini i gin tonik.

Potom je tvrdio da voli eksperimentirati u spravljanju pića, ali je nastavio s izradom gin tonica s dva najjednostavnija sastojka.

''Jako sam eksperimentalan, volim pokušavati napraviti nova pića, isprobavati nove recepte, znate da sam lud u kuhinji'', rekao je.

''Volio sam ići u pub sa svojim prijateljima, ali sada sam oženjen i imam svoju najbolju prijateljicu sa mnom sve vrijemem, kada su naše omiljene večeri, kada ja kuham i pripremam piće'', dodao je.

Obožavatelji su ostali zbunjeni bizarnim videom i tvrdili su da ih Brooklyn ili njegov PR samo zezaju.

Jedan je napisao: ''Još uvijek ne mogu shvatiti zeza li Brooklyn nas ili ljudi koji upravljaju Brooklynom zezaju njega.''

Drugi obožavatelj rekao je: ''To je gin tonik, prijatelju. Svaki osmogodišnjak za roditelje može napraviti jedan.''

Treći je napisao: ''Ma daj, budite realni, iscijedio je malo mente da izbaci miris…''

 Jesu li ga fanovi s pravom napali, procijenite sami.

Podsjetimo, ove godine Brooklyn puno prašine podiže sa svojom suprugom Nicolom Peltz s kojom se pred oltar stao u svibnju ove godine.

Otkako je vjenčanje završilo, mladi par navodno nije u dobrim odnosima s njegovim roditeljima, a sve je skrivila Victoria Beckham.

Zahladnjeli odnosi traju još od vjenčanja kada su se svekrva i snaha navodno posvađale oko šivanja vjenčanice. Potom je na vjenčanju Victoria ukrala svu pozornost, a Nicoli je to itekako zasmetalo. Kasnije su Brooklyn i Nicola napustili Britaniju i prestali komunicirati s Beckhamima.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tihana Harapin Zalepugin nakon dugo se vremena oglasila o suprugu objavom koja tjera suze na oči

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS