Evo kako je to objasnio!

Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Profimedia 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Ashton Kutcher i Resse Witherspoon pozirali su na crvenom tepihu, a glumac je postao tema zbog toga što se nije usudio dotaknuti glumicu, evo kako on to objašnjava.

Ashton Kutcher i Reese Witherspoon zajedno su pozirali na crvenom tepihu na premijeri filma ''Your Place Or Mine'', a simpatični glumac nakon toga je postao glavna tema na internetu jer se na crvenom tepihu gotovo nije usudio taknuti kolegicu.

Umjesto da ju prigrli ili stane bliže glumici, Ashton nije znao gdje bi s rukama pa ih je ugurao u džepove.

Sada je objasnio zašto je tako reagirao.

''Evo u čemu je stvar: ako stavim ruku oko nje i ako budemo prijateljski bliski, svi će govoriti da imam aferu s njom'', objasnio je u jednom podcastu.

Njegov prijatelj otkrio je da je Kutcherova supruga Mila Kunis čak poslala poslala poruku Ashtonu i Reese kako bi se našalila da zajedno izgledaju tako čudno na crvenom tepihu.

''Nazvala me žena. Poslala je poruku Reese i meni i rekla: "Ljudi, morate se kao... barem ponašati kao da se sviđate jedno drugom."

Reese se o ovome još nije oglasila, a Ashton je još jednom pokazao koliko cijeni svoju suprugu Milu.

Ashton i Mila slove kao jedan od omiljenih parova, a u braku su od 2015., dok se o njihovoj vezi počelo šuškati u travnju 2012. Prije nego što su završili skupa, Kunis je bila u dugoj vezi s problematičnim glumcem Macaulayjem Culkinom, zvijezdom franšize "Sam u kući" koji je teško podnio njihov prekid.

Kutcher je 2013. okončao razvod od 16 godina starije Demi Moore koju je to shrvalo pa ga je za svašta optuživala u javnosti. Zanimljivo je da se Mila i Ashton poznaju još iz 90-ih kada su glumili par u komičnoj seriji "Lude sedamdesete" koja se emitirala od 1998. do 2006. godine.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pique prošetao ulicom s novom djevojkom, a Clari se dogodila i mala nezgoda dok se pokušavala sakriti od paparazza!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ella Dvornik drastično je skratila kosu i promijenila boju pa objasnila zašto se odlučila na ovaj potez!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS