romantična komedija

Prvi regionalni stand up film "Nešto slatko" prikazan u Zagrebu, premijeru nisu propustili ni brojni poznati!

Ekipa filma Nešto slatko - 1 Goran Katić/PR 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prvi regionalni stand up film "Nešto slatko" u režiji jednog od najistaknutijih slovenskih stand-up komičara Tina Vodopiveca premijerno je predstavljen zagrebačkoj publici.

Film "Nešto slatko" romantična je komedija koja je nastala kao slovensko-hrvatsko-makedonska koprodukcija te nakon uspješne slovenske premijere stiže i u hrvatska kina, a hrvatski koproducent je Ivan Katić (Kaos produkcija).

U glavnim ulogama su Saško Kocev i Jelena Jovanova Perić, a u ostalim Ula Furlan, Tina Gorenjak, Niko Škrlec, Luka Korenčič, Oriana Girotto, Ana Ribič, Ranko Babić, Saša Đukić i mnogi drugi glumci i stand up komičari.

Film prati organizatoricu evenata Kaju (Jelena Jovanova Perić), koja se nađe u velikoj nevolji kada Ace Majstorovski (Saško Kocev), svjetski poznati marketinški guru, propusti let za bitnu konferenciju u Ljubljani. Kaja igrom slučaja u hotelu pronalazi Acinog dvojnika.

Film "Nešto slatko" od 30. ožujka stiže u kina diljem Hrvatske.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Bivša srpska snaha strasno je ljubila svojeg partnera, a u pripijenoj je haljini ponosno istaknula bujne obline

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Raskošna Slavonka koja uporno tvrdi da su njezine obline prirodne objavila je novu fotografiju kojom je dio vjernih fanova ostavila bez teksta

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS