Najslađa obitelj

Emotivnom objavom nakon 30 godina se opraštaju od popularne serije, najavili zadnju epizodu

showbuzz DNEVNIK.hr

"Puna kuća" jedna je od najpopularnijih serija 90-ih godina, a nakon nekoliko sezona i nastavak serije "Fuller House" došao je do svoga kraja.

Posljednja sezona serije "Fuller House" uskoro će ugledati svjetlo dana, a Netflix je objavio novu najavu kako bi se obožavatelji mogli pripremiti na to što ih očekuje prije nego se pozdrave s omiljenim likovima. U najavi se izmjenjuju kadrovi "Pune kuće" i novih sezona serije.

"Obitelj smo sada već više od 30 godina. Pozvani ste da proslavite obitelj s nama posljednji put", stoji u emotivnoj objavi na početku.

Peta i posljednja sezona popularne serije prati sestre D.J. (Candace Cameron Bure) i Stepanie Tanner (Jodie Sweetin) u pripremama za trostruko vjenčanje skupa s njihovom najboljom prijateljicom iz djetinjstva Kimmy Gibberland (Andrea Barber).

"Nikada nisam mislila da će se ovo vjenčanje zaista dogoditi. Udat ću se za ljubav svog života skupa sa svojom sestrom i najboljom prijateljicom", kaže Stepanie i sve tri nazdrave.

Posljednju sezonu popularne serije Netflix je najavio još u siječnju ove godine, a radi se o novim nastavcima popularne "Pune kuće" koja je 80-ih i 90-ih godina osvojila publiku. Priča serije prati udovca Dannyja Tannera koji odgaja tri kćeri uz pomoć šogora Jesseja i najboljeg prijatelja Joeyja. Nova pak serija prati Dannyjevu najstariju kćer D.J., udovicu koja samostalno odgaja troje djece uz pomoć svoje sestre i prijateljice.

Iako priča u fokusu ima novo vrijeme, glumci iz stare serije nekoliko se puta pojavljuju i u novim sezonama. Bob Saget, John Stamos i Dave Coulier još su prošle godine na društvenim mrežama objavili oproštaj od serije.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS