''Nadam se...''

Lepa Brena na svoj rođendan najavila i petu zagrebačku Arenu, otkrila je i da fanovima sprema još jedno iznenađenje!

Lepa Brena Ranko Suvar / CROPIX 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Lepa Brena na svoj 64. rođendan najavila je još jednu zagrebačku Arenu. Poznati su svi datumi kada će pjevačica zabavljati svoje fanove u Hrvatskoj, a sprema im i još jedno iznenađenje.

Živuća regionalna glazbena legenda Lepa Brena dokazuje da je za nju i poslije više od 40 godina glazbene karijere samo nebo granica, a sada je putem Extra FM-a na svoj 64. rođendan objavila vijest koja će obradovati njezine obožavatelje.

 

''Zaista mi je ovo jedan ovako baš divan dan. Činjenica je da ja baš i ne volim proslavljati svoje rođendane, uvijek sam voljela slaviti tuđe rođendane i nekako kupovati drugima poklone, cijela ta priča sada se svodi na to. Prvo hvala vam svima na predivnim čestitkama, a drugo, ja bih željela kao poklon svim svojim fanovima i svima onima koji vole moju glazbu i moje koncerte objaviti da ćemo danas svečano otvoriti peti koncert u zagrebačkoj Areni, kao poklon svim mojim fanovima i da će to biti 16. prosinca!'', rekla je glazbenica.

Pored hitova "Hajde da se volimo", "Srećna žena", "Luda za tobom" i brojnih drugih, Zagreb će 6., 7., 9., 10. i 16. prosinca s Brenom pjevati i njezinu najnoviju pjesmu.

''To je jedna božanstvena predivna balada, autor je Filip Živojinović, koji je autor i mnogih Aleksandrinih pjesama. Napravio je nešto što je zaista osvojilo moje srce. Nadam se da će ta ista pjesma pronaći put do poklonika moje muzike i da će doprijeti do njihovih srca, za dvije nedjelje imat ćemo novu pjesmu i novi spot'', otkrila je za Extra FM.

Svi koji žele biti dio glazbeno-scenskog spektakla koji se priprema za Extra koncerte godine, uživati u vrhunskoj produkciji i dobro poznatim stihovima Lepe Brene ulaznice mogu osigurati putem Eventim sustava.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Sve oči bile su uprte u ovu ljepoticu kada je prošetala u odvažnom izdanju s trakicama, je li ovime nadmašila samu sebe?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša tenisačica pozirala s jednom od najvećih pop-zvijezda današnjice, pokazala je i kćer, koju ne viđamo često!

Nina Badrić pohvalila se posebnim društvom zbog kojeg su pljuštale samo pohvale: ''Nije svakome ovakva legenda...''

Modnog gurua sve češće viđamo u prisnom društvu 46 godina mlađeg muškarca, jedno i dalje odbija priznati!

Ljepotica koja je zanosnim osmijehom i kosom osvojila zagrebačku špicu ljubi našeg pjevača, a par sprema i svadbu!

Povezana vijest Celebrity Donna Vekić ponovno uživa u ljubavi? Na aerodromu ju uhvaćena s bivšim suprugom jedne od najbogatijih Hrvatica

Povezana vijest Zanimljivosti Kolega iz One Directiona ovom je gestom pokazao koliko ga je pogodila smrt Liama Paynea: ''Odlučio sam...''

Povezana vijest Celebrity Ova ljepotica unuka je Charlieja Chaplina!? Svi i dalje pamte njene vruće scene iz hit-serije!

Povezana vijest Celebrity Iznenadit će vas kad vidite što je Liam Payne radio posljednjih dana svog života, to dosad nije bilo poznato

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS