Sve je privukao!

Novi akcijski film na Netflixu koji je sniman u Hrvatskoj pregledan je više od 33 milijuna puta!

Film ''The Union'' - 8 Profimedia 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Netflixov broj jedan trenutno je nova akcijska komedija s Markom Wahlbergom i Halle Berry, a iako je tek izašao, obara rekorde gledanosti.

Novi film ''The Union'' na platformu Netflix stigao je 16. kolovoza, a otad se ne skida s prvog mjesta najgledanijeg filma.

Glavne uloge tumače Mark Wahlberg i Halle Berry, a zanimljiva je i činjenica da je dio filma snimljen u našem prekrasnom Rovinju. 

Kako piše Daily Mail, film je oborio rekorde gledanosti u kratkom roku, a dosad je pogledan više od 33 milijuna puta.

No, unatoč akciji i komediji koje sadrži, drugim elementima film baš i ne oduševljava kritičare. Zašto, pisali smo OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Rakitić i Raquel posjetili su Međugorje, ali neprimjereni outfit lijepe Španjolke naljutio je brojne ljude: ''Ipak je ovo svetište...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naš osebujni glumac više ne skriva da je zaljubljen, nekoliko mjeseci nakon prekida pohvalio se novom djevojkom

Povezana vijest Celebrity Nove obiteljske fotografije Maje Šuput raznježile su pratitelje, ali ipak je najveću pozornost ukrao maleni Bloom!

Povezana vijest Celebrity Lidija Bačić s bujnim poprsjem u prvom planu zagolicala je maštu pratitelja koji joj pišu: "Lile, izgledaš kao bomba!"

Povezana vijest Celebrity Zbog nove fotke Bojane Gregorić Vejzović pratitelji joj tepaju da izgleda kao djevojčica, evo i kamo se uputila na ljetni odmor!

Povezana vijest Celebrity Ronaldo se pohvalio novim pothvatom, ali zbog onog što je rekao Georgini mnogi sumnjaju da su se odlučili na sljedeći korak!

Povezana vijest Celebrity Naša zlatna džudašica pohvalila se isklesanom sportskom figurom u badiću: ''Olimpijska boginja''

Povezana vijest Celebrity Melina Džinović već mjesecima ljubi bogatog biznismena? Priča se da slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, a evo i gdje se viđaju!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS