Woooow!

Za mnoge je ona prvi supermodel svijeta, a sa 64 godine izgleda bolje nego neke mlađe žene

Christie Brinkley (Foto: Brian Ach / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Brian Ach / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Manekenka Christie Brinkley uskoro će napuniti 65 godina.

Plavokosu Amerikanku svojedobno su nazivali najseksi ženom na svijetu.

Manekenka Christie Brinkley uskoro će proslaviti 65. rođendan. No unatoč činjenici da je u sedmom desetljeću, manekenka i dandanas izgleda i više nego fantastično, što je dokazala i nedavno u New Yorku.

Točnije, to je dokazala pojavom na dodjeli Stephen Weiss Apple nagrada, gdje je zasjala u nešto širem crnom kombinezonu. Iako nam je jasno kako nije sve na njoj majka priroda, što je i sama priznala, Christie se uljepšala umjereno i sa stilom pa vjerujemo da bi joj na izgledu pozavidjele i neke mlađe žene.

Radi se o ženi koja je 70-ih godina prošlog stoljeća pozirala za kultni časopis Sports Illustrated Swimsuit Issue, čak 25 godina reklamirala kozmetičku tvrtku CoverGirl, a bila je i glavna zvijezda spota za legendarni hit "Uptown Girl". Billy Joel, koji je tvorac tog hita, bio joj je i jedan od supruga, a ljepotica se udavala čak četiri puta.

Također, Christie je majka troje djece – dviju kćeri i sina. Iako su kćeri Alexa Ray i Sailor prave ljepotice, mnogi često komentiraju da mama i dalje izgleda bolje od njih. To se posebno moglo čuti 2017. godine, kada je s kćerima pozirala na naslovnici Sports Illustrateda, 38 godina nakon što je snimila svoju prvu naslovnicu.

A tko ne bi volio čuti takav kompliment?  

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Za ovaj se par ni 15 godina kasnije ne zna zašto se te večeri pojavio zajedno na premijeri

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS