Pljunuti!

Saša Lozar objavio fotku iz djetinjstva, zbog frizure ga svi uspoređuju s jednom holivudskom zvijezdom

Saša Lozar - 1 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Saša Lozar je na Instagramu objavio svoju fotografiju iz 1997. godine i usporedio se s Leonardom DiCaprijem.

Pjevač i radijski voditelji Saša Lozar na Instagramu se prisjetio svojih mlađih dana i objavom nasmijao mnoge.

Podijelio je svoju fotografiju iz djetinjstva i u opisu se usporedio s jednim slavnim holivudskim glumcem, a sličnost su primijetili i njegovi pratitelji.

"Kažu da je opet moderna DiCaprio frizura", napisao je Saša pred svoje fotke iz 1997. godine na kojoj zbilja ima jako sličnu frizuru kao Leonardo DiCaprio u devedesetima.

"Pljunuti!", "Na prvu sam pomislila da je Leo", "Što je najbolje, na fotki sličiš na njega iz mladih dana jako", pisali su mu pratitelji ispod fotografije. "Zvali su me u selu Di (si) Caprio!" šaljivo im je odgovorio Saša.

Neke je podsjetio i na Mazala iz Smogovaca te Backstreet Boyse, dok je većina Lozarevih pratitelja fotke zalijepilo komentiralo emotikonima koji plaču od smijeha.

Inače, Saša se proslavio u talent showu Nove TV "Story Super Nova Music Talents" 2003. godine, nakon čega je bio dio boy badna Saša, Tin i Kedžo, s Tinom Samarđićem i Damirom Kedžom.

Lozar je  2015. sudjelovao i u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je pobijedio, a u  njegovim transformacijama gledatelji će ponovo moći uživati i u All stars sezoni showa koja će okupiti osam najboljih natjecatelja iz prethodnih sezona.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Glazbenik u 72. godini šesti put postao otac, dobio je prvog sina sa suprugom koja je mlađa od njegovih kćeri

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS