potpuno se povukao

Tužan život omiljenog diva iz Harryja Pottera, u kolicima je već pet godina i živi u unajmljenoj štali koju rijetko napušta

showbuzz DNEVNIK.hr

Robbie Coltrane, koji je u filmovima o Harryju Potteru glumio Rubeusa Hagrida, zbog bolnog osteoartritisa više ne može hodati i živi povučeno u brdima zapadno od Glasgowa u unajmljenoj prenamijenjenoj štali.

Škotski glumac Robbie Coltrane najpoznatiji je po ulozi simpatičnog diva Rubeusa Hagrida iz filmova o Harryju Potteru.

Glumeći čuvara ključeva i posjeda u Hogwartsu zaradio je milijune i osvojio srca obožavatelja diljem svijeta, no njegov život nimalo ne nalikuje onom tipičnih filmskih zvijezda.

Coltrane, kojemu je danas 71 godina, posljednja dva desetljeća živi u istoj unajmljenoj prenamijenjenoj štali u brdima zapadno od industrijskog dijela Glasgowa i plaća mjesečnu stanarinu u iznosu od tisuću funti, piše OK Magazine, koji je objavio i prve ekskluzivne fotografije glumčeva doma.

Za časopis je progovorio njegov zabrinuti stanodavac Andrew Edmonstone, inače i aristokrat koji je u krvnom srodstvu sa suprugom princa Charlesa, vojvotkinjom Camilom. Otkrio je povučen i tužni život kojim omiljeni Hagrid živi otkako se pojavio u zadnjem filmu o Harryju Potteru prije 10 godina.

On kaže kako se glumac potpuno povukao iz javnosti i gotovo nikada ne napušta kuću te da ga, iako mu je stanodavac, uživo nije vidio već četiri godine. Prema pričama prijatelja i susjeda, glumac je zbog bolnog osteoartritisa već pet godina u invalidskim kolicima te je postao zatvorenik vlastitog doma.

No glumac se prošle godine ipak pojavio u televizijskom specijalu povodom obilježavanja 20 godišnjice prvog filma iz franšize Harry Potter i šokirao brojne fanove koji nisu znali da je u kolicima.

Na društvenim mrežama neki su se prisjetili susreta s njim u jednoj lokalnoj trgovini u kojoj je kupovao alkohol, a opisivali su ga kao zastrašujućeg i neurednog tipa s masnom kosom.

Prije nego što je utjelovio Hagrida, Coltrane je bio najpoznatiji po ulozi u britanskom sitcomu "Cracker".

Što se tiče njegova privatnog života, glumac je od 1999. do 2003. godine bio u braku s Rhonom Gemmell, s kojom ima sina i kćer, a prošle godine je u rijetkom intervjuu za novine otkrio da je u vezi posljednjih 12 godina, ali ništa više od toga.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Vanna uhvaćena u rijetkom izlasku sa suprugom, nakon 24 godine braka izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Poslije zabrinjavajućih fotki zvijezde "Prijatelja" doznala se tajna koju je skrivao više godinu dana, teško mu je to palo

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS