Totalno otkačena!

Omiljena televizijska forenzičarka u stvarnom životu ima još unikatniji imidž od ovog, ni najvjerniji fanovi ne bi je prepoznali!

Pauley Perrette u ''NCIS'' - 1 Profimedia 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

U nedavnom intervjuu za Hello, Pauley Perrette je objavila kako se povukla iz glumačkog svijeta, a evo kako izgleda sedam godina nakon što je napustila ''NCIS''.

Forenzičarku Abby Sciuto zasigurno više nećemo gledati u budućnosti "NCIS-a". Pauley Perrette, glumica koja je tumačila znanstvenicu gotičarku, otkrila je kako se povukla iz glume i da se ne planira vratiti.

"Nisam nezahvalna za dobrobiti koje mi je dala", rekla je Perrette o glumi u novom intervjuu za Hello!. "Ali sada sam druga osoba i želim biti ovdje zbog toga - dobrog i lošeg i bolnog. Želim biti ja cijelo vrijeme i potrebna mi je dobra količina hrabrosti da to kažem sebi, ali tako se osjećam autentično."

Perrette je glumila Abby Sciuto 15 sezona u jednoj od najgledanijih kriminalističkih serija, no nakon sukoba s kolegom Markom Harmonom (Leroy Jethro Gibbs), odlučila je napustiti set. Dvije godine kasnije je dobila glavnu ulogu u sitcomu "Broke", koji je otkazan poslije samo 13 epizoda. Od tada, Perrette nije bila ni u jednom projektu.

"U ovom trenutku svog života imam tu duboku potrebu da pronađem autentičnost u svemu, a biti glumica, posebno u određenim trenucima mog života, bio je sjajan bijeg", nastavila je Pauley Perrette. "To je poput droge jer nisam morala biti ja, mogla sam biti netko drugi. Moj lik nije imao sve probleme koje sam ja imala... Zato gledam samo dokumentarce, želim istinu. Za mene bi povratak glumci bio oduzimanje ovog života istinske autentičnosti koji živim 100% vremena."

Međutim, u NCIS sferu se vraćaju Tony i Ziva, a sve detalje otkrijte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Lijepa domaća glumica zarobila je srce saborskog zastupnika, vratila mu je vjeru u ljubav nakon velike tragedije koju je doživio!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Sanaderova starija kći udala se u tajnosti! Već je godinama u Americi, a zbog ljubavi je počela ispočetka

Naš rukometaš suprugu je upoznao dok je još bila studentica, sasvim slučajan susret bio je dovoljan za ljubavnu iskru

Sofia Vergara objavila novu fotku na kojoj je svu pozornost privukao ožiljak od operacije, pod nož je išla prije nekoliko mjeseci

  Povezana vijest Celebrity Dalibor Matanić prvi put u javnosti nakon afere koja je šokirala Hrvatsku, njegov izraz lica otkriva kako se zbog svega osjeća

Povezana vijest Celebrity Tereza Kesovija završila u bolnici, otkrila što se dogodilo: ''Nisam u stanju puno objašnjavati...''

Slovenka koju regija obožava objavila pjesmu bez riječi, poslušajte kako to zvuči: ''Nema teksta, ali ima osjećaj''

Novi obrat u slučaju Matthewa Perryja, njegovi liječnici popuštaju pod pritiskom javnosti?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS