''aposlutna boginja!''

Ova golišava fotografija Sofije Vergare možda čak najbolje govori sve o njezinoj prirodnoj ljepoti!

Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sofia Vergara objavila je fotografiju iz mlađih dana na kojoj pozira u kupaćem kostimu, ali obožavatelji su složni da se od tada uopće nije promijenila.

Holivudska glumica Sofia Vergara već dugo nosi titulu seks-simbola u glumačkom svijetu, a nerijetko svojim objavama na društvenim mrežama počasti pratitelje zanosnim izgledom.

Ovoga puta na Instagramu je objavila svoju fotografiju iz mlađih dana na kojoj je u Miamiju pozirala u zelenom kupaćem kostimu koji su krasili ukrasni krugovi.

I tada je glumica kolumbijskog porijekla imala zavidnu liniju, a njezin dekolte i danas je glavna tema.

Obožavatelji su za njezin izgled imali samo riječi hvale.

"Bila si i ostala predivna", "Wow", "Nisi ostarjela ni dana", Prava definicija dobrog vina i apsolutne boginje", nizali su se komentari.

Ranije prošloga tjedna Vergara je boravila u Parizu na Tjednu mode, gdje se družila s kolegicom iz američkog "Supertalenta" Heidi Klum. Više o tome pročitajte OVDJE.

Klum i Vergara družile su se i na zabavi poslije dodjele nagrade Emmy, o čemu više pročitajte OVDJE.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Ovako napuhane bokove nikad prije nismo vidjeli, pogledajte neobičnu suknju glumice o kojoj svi bruje

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Sjećate se šarmantnog Paola iz Prijatelja? Na njegovim najnovijim fotografijama nema šanse da ga na prvu prepoznate

Povezana vijest Celebrity Bivša uraganka u haljini s izrezom do struka pokazala novu figuru, svi su primijetili vidan gubitak kilograma!

Povezana vijest Celebrity Znate li tko je Nikolina Violina? Upoznajte ženu koja je obradom hita ''Moja Hercegovina'' dospjela do srca publike širom regije!

Povezana vijest Celebrity Zavirite u luksuzni dom srpskog folkera u kojemu živi sa suprugom i kćeri, je li za ovaj raskoš opravdana vrtoglava cifra?

Povezana vijest Celebrity Internetom se širi novi jezivi video P. Diddyja s 13-godišnjom glumicom: ''Dolaziš večeras?''

Povezana vijest Celebrity Eva Mendes na svojim kćerima primjenjuje strogo pravilo koje se ne bi svidjelo svakom djetetu

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS