skrio se ispod guste brade

Nema šanse da na prvu prepoznate zvijezdu benda koji je nekad žario i palio, potpuno se promijenio!

Zayn Malik Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nekadašnji član One Directiona Zayn Malik došao je u novom izdanju na finale US Opena.

Zayn Malik predstavio je novi izgled na finalu ženskog dijela turnira US Opena.

Nekadašnji član boybanda One Direction je iznenadio obožavatelje kada se pojavio na meču Arine Sabalenke i Jessice Pegule s gustom bradom i kosom, a društvo mu je pravila grupa prijatelja.

Otkako ga je britanska javnost upoznala 2010. godine na audiciji za britanski "X Factor", Zayn Malik je često mijenjao izgled kose.

Tako smo ga imali prilike vidjeti s platinastom kosom, visokom, šiljatom kosom, ali i obrijanom glasom. Međutim, ovo nije prvi puta da ga vidimo u ovom izdanju, jer je još 2022. godine pustio kosu i bradu prije.

Nakon izlaska iz grupe, Zayn se posvetio samostalnoj karijeri, a u svibnju je objavio svoj četvrti studijski album "Room Under the Stairs".

Njegovu transformaciju pogledajte u našoj fotogaleriji.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Nekad i sad Velika promjena imidža glumca koji je prikovao gledatelje za male ekrane, riješio se se duge kose!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zvijezdi Kumova u izlasku se pridružila zanosna supruga, koju jako rijetko viđamo, a svi su primijetili da on izgleda drukčije!

Povezana vijest Celebrity Holivudski miljenik žena i 20 godina mlađa manekenka na luksuznoj jahti nisu se mogli obuzdati pa su pale slatke puse, mjesecima su skrivali vezu!

Povezana vijest Celebrity Vidin sin srca Hrvata ukrao je još 2018., sad je narastao i postao tatina kopija, bio je podrška u Osijeku!

Povezana vijest Celebrity Proslavljeni glazbenik napravio je drastičnu promjenu imidža, obožavateljice su u šoku: ''Past ću u nesvijest...''

Povezana vijest Celebrity Prekrasna majka Donne Vekić privukla je pozornost na tribinama u Osijeku, utakmicu Hrvatske pratila s mužem

Povezana vijest Celebrity Tko je atraktivna snaha Aljoše Asanovića? Dolazi iz poznate obitelji, a evo i čime se bavi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS