teško ga je prepoznati

Neven Ciganović u mladosti je plesao u spotu domaće grupe, pogledajte kako je tada izgledao!

Neven Ciganović Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Mladi i rasplesani Neven Ciganović pojavljuje se u spotu grupe Neki to vole vruće za pjesmu "Reci da".

Ovog tjedna u kvizu Nove TV "Joker" pojavilo se jedno pitanje o Nevenu Ciganoviću koje je namučilo iskusnog kvizaša Lovru Jurišića.

Pitanje je glasilo: "U kojem se spotu benda Neki to vole vruće pojavljuje mladi i rasplesani Neven Ciganović?", a bili su ponuđeni odgovori: "A) Bojler, B) Reci da, C) Medu moj i šećeru i D) Jeans generacija".

U pomoć je pozvao prijatelja Josipa Paškova, kazavši kako je on dobar u glazbi, no ni on nije znao točan odgovor, pa je tako Lovro iskoristio tri džokera ne bi li došao do točnog odgovora - "B) Reci da".

Tim smo se povodom odlučili prisjetiti spota s mladim i rasplesanim Ciganovićem.

Inače, grupu Neki to vole vruće osnovali su Silvestar Dragoje Šomi i Miroslav Stanić Jimmy 1984. godine , a pjesma "Reci da" bila je jedan od hitova s njihova prvog koji su izdali 1985. i koji su jednostavno nazvali "Neki to vole vruće".

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Nekad i sad Prozvali su je najljepšom ženom koja je hodala zemljom, a zbog večere s Putinom umalo je završila iza rešetaka  

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Jole pokazao svoje prekrasne kćeri i ženu, a opisom uz fotografiju sve je oborio s nogu!

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS