Ovo je druga osoba!

Sjećate se Milana Stankovića? Prije 12 godina predstavljao je Srbiju na Eurosongu, a od tada se potpuno promijenio!

Milan Stanković (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Milan Stanković je predstavljao Srbiju ne Eurosongu 2010. godine s pjesmom "Ovo je Balkan", kada se mnogima urezao u pamćenje zbog svoje plave kose, no od tada se potpuno promijenio.

Srpski pjevač Milan Stanković proslavio se diljem regije kada je 2010. godine predstavljao svoju zemlju na Eurosongu u Oslu s pjesmom "Ovo je Balkan".

Mnogi su ga pamtili zbog neobičnog imidža i platinasto plave kose, no od tada se potpuno promijenio. Iako se zadnjih godina povukao iz javnosti, Milan se povremeno oglašava na društvenim mrežama, a sada je podijelio novu fotografiju uz koju je, na svoj način, prokomentirao ovogodišnju predstavnicu Srbije na Eurosongu, glazbenicu Konstraktu.

"Umjetnica mora biti krava", napisao je u opisu fotke referirajući se na stihove njezine pjesme "In Corpore Sano".

"Sjajan i super izgledaš", "Koja li je tajna tvoje zdrave kose", "Tko bi rekao da je ovo Milan Stanković?", neki su od brojnih komentara koje je dobio ispod crno-bijele fotke na kojoj ima tamnu kosu i bradu.

Osim novim imidžem, Milan u zadnje vrijeme privlači pažnju javnosti i svojim kontroverznim ponašanjem. Prošlo ljeto pisalo se da se upustio u vjerski turizam, no to je potrajalo svega tri mjeseca, a nakon toga se posvetio širenju anitavakserskih stavova, i na društvenim mrežama i gdje god stigne.

Mnogi sigurno pamte i nezgodu koju je doživio na ljetovanju u Dubrovniku 2018. godine, kada je slomio ruku i hitno je prevezen u bolnicu, gdje mu je stavljen gips.

U našoj galeriji možete se prisjetiti kako je Milan izgledao kada je prije 12 godina pjevao na Eurosongu i pogledati koliko se od tada promijenio.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS