Prirodna ljepotica!

Tepali su joj da je najljepša prije 40 godina, a danas kažu da izgleda bolje nego prije, i to bez šminke!

Michelle Pfeiffer Profimedia 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Michelle Pfeiffer objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira bez šminke, a društvo joj prave sestre.

Holivudska glumica Michelle Pfeiffer pokazala je još jednom kako je njezina ljepota bezvremenska, i to nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira bez šminke, a društvo joj prave sestre Deedee i Lori.

"Nema boljeg načina da provedem 4. srpnja nego sa svoje dvije prekrasne i briljantne sestre. Sretna, sretna ja. Nadam se da ste i vi svi imali lijep dan", napisala je 64-godišnja Michelle uz fotografiju koju je podijelila sa svoja 2,3 milijuna pratitelja.

"Ne zaustavljam se često i komentiram profile slavnih. Ali moram reći, hvala vam. Hvala vam što niste svoje lice napunili filerima, hvala vam što dopuštate prirodno starenje", "Wow, predivan anđeo sa srcem i dušom", "Sjećam se filma 'Scarface' iz 1983. i izgledaš sjajno kao i tada, čak i bolje", "Ti si prirodna ljepotica", poručili su joj u komentarima.

Obožavatelji joj tepaju i zbog njezine vitke figure, a mnogi vjeruju kako bi i danas izgledala savršeno u slavnom kostimu od lateksa u kojem je utjelovila Ženu mačku u kultnom Burtonovu filmu o Batmanu iz 1992. godine.

Pfeiffer je glumila i u brojnim drugim filmskim hitovima, a jedno je vrijeme pauzirala od velikih ekrana kako bi se posvetila obitelji. Glumica, koja i danas ima ugled jedne od najboljih iz svojeg doba, glumi se ipak vratila prije nekoliko godina te je oduševila ulogama u filmovima "Čarobnjak za laži" i "Ubojstvo u Orient Expressu".

Inače, Michelle se dvaput udavala i prvi put je stala pred oltar s glumcem Peterom Hortonom 1981. godine. Par je često surađivao na filmskom platnu, no 1988. godine odlučili su se rastati zbog prevelike predanosti poslu. Nakon razvoda Pfeiffer je na filmskom festivalu u New Yorku upoznala glumca Fishera Stevensona, s kojim je u vezi bila tri godine. Ljubila je i Johna Malkovicha, a drugi put je stala pred oltar 1993. godine s producentom Davidom E. Kelleyjem, s kojim je i danas u braku. Par zajedno ima dvoje djece, sina Johna Henryja (26) i kćer Claudiju Rose (28)

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Vlatka Pokos istaknula bujne grudi i figuru u bikiniju pa objavila niz zavodljivih fotki s plaže!

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS