Mladi marko

Grubnića nije lako prepoznati na fotkama s početka karijere, bez mišića i dizajnerskih krpica izgledao je kao druga osoba!

Marko Grubnić Instagram 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Marko Grubnić danas je poznat po svojem isklesanom tijelu, a najčešće ga se može vidjeti u dizajnerskoj odjeći, no to nije bio slučaj na počecima njegove karijere.

Stilist Marko Grubnić iza sebe ima zavidnu karijeru i u Hrvatskoj je danas jedno od najpoznatijih imena u tom poslu.

Na sceni je prisutan još od svojih dvadesetih, a sada mu je 40, no mnogi će se složiti da s godinama izgleda samo sve bolje.

U prilog tome idu i njegove fotografije iz 2006. godine, kada je bio na počecima karijere.

Tada se družio s Indirom Levak na otvorenju jedne trgovine, a oboje na fotki izgledaju dosta drugačije nego danas.

Marko je prije 16 godina imao skroz kratku kosu i nije imao bradu. Od tada je poradio i na svojim mišićima, kojima se sada rado hvali na društvenim mrežama, a ne krije ni da se podvrgnuo estetskim zahvatima.

Marko se danas može pohvaliti i dugačkim popisom poznatih klijentica, od kojih je svakako najpoznatija i Maja Šuput, a upravo on bira njezina spektakularna izdanja za show "Supertalent" kojima svake nedjelje uveseljava gledatelje.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Potpuno gola Britney Spears na plaži: Priredila pravi show za druge kupače, a onda je fotke bez ijedne krpice javno podijelila!

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS