kakva promjena, čudo!

Oduvijek je znamo kao punašnu glumicu, a drastičan gubitak kila potpuno je izmijenio njezine crte lica!

Kathy Bates Profimedia 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Kathy Bates nedavno je pokazala novu, drastično vitkiju figuru, a obožavatelji već komentiraju da je koristila poznati lijek za dijabetičare.

Kathy Bates priključila se nizu slavnih osoba koje su u posljednje vrijeme istaknule vidljivo drukčiju tjelesnu figuru. 

Glumica koja je dobila nagradu Oscar za ulogu Annie Wilkes u filmu "Misery" priznala je kako je tijekom šest godina izgubila ukupno oko 45 kilograma. Kao jedan od razloga istaknula je brigu za svoje zdravlje, kako bi imala više energije za snimanje.

"Izuzetno mi je drago što sam u proteklih šest godina skinula 45 kilograma. Mislim da nisam bila ovako mršava otkako sam bila na fakultetu", izjavila je Bates te dodala kako je najteža bila 2011., tijekom snimanja serije "Đavolja odvjetnica".

"Morala sam sjesti kad god sam imala priliku. Bilo mi je teško hodati. Sramila sam se kako sam si dopustila biti izvan forme, ali sada imam nevjerojatno puno energije", poručila je Bates.

Međutim, komentatori na društvenim mrežama sumnjaju kako je 76-godišnja glumica imala itekako veliku pomoć pri mršavljenju.

"Jesu li oni stavili i Kathy Bates na Ozempic??? S*anje", napisao je jedan komentator, dok drugi piše.: "Kathy Bates isto na Ozempicu... Izgubili smo još jednu deblju caricu."

Glumica je nedavno najavila kako će se nakon završetka snimanja reboota serije "Matlock" povući iz glume.

Kako je izgledala ranije, pogledajte u fotogaleriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Svi su gledali u njegova stopala: Neobičnim izborom obuće potaknuo je nagađanja o sljedećem potezu

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Zanimljivosti Fotografije sina slavnog glumca zaprepastile su svijet: Dok njegova obitelj živi u luksuzu, on jedva preživljava

Povezana vijest Celebrity Novom članu žirija MasterChefa nije dugo trebalo da se navikne na svjetla reflektora: ''Ništa se ne može mjeriti s ovom produkcijom!''

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagnu ovaj transparent s koncerta na Šalati posebno je ganuo, svaka čast maštovitim fanovima!

Povezana vijest Celebrity Baš dugo nismo vidjeli našeg glumca koji je svoju sreću pronašao s 32 godine mlađom glumicom

Povezana vijest Preporuke Vrhunska novinarka CNN-a bit će gošća N1 i ovogodišnjeg Weekend Media Festivala u Rovinju!

Povezana vijest Clubzone Objavljena nova Massimova pjesma, ''Jugo'' je najava albuma koji će izaći krajem studenog

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS