Prije 11 godina

Evo kako je Minea izgledala na početku svoje karijere, imidž je često mijenjala, a s jednom frizurom bila je neprepoznatljiva!

Renata Končić Minea - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Renata Končić Minea već više od 20 godina popularna je na našoj glazbenoj i televizijskoj sceni, a evo kako je izgledala u počecima.

Naša televizijska voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea ovih dana proslavila je 47. rođendan.

Mnogi ne vjeruju da ima već toliko, a iz godine u godinu izgleda sve mlađe. To je potvrdila i rođendanskom fotografijom, koju možete vidjeti OVDJE.

Minea je na našoj sceni prisutna već više od 20 godina, a tijekom svoje karijere često je mijenjala imidž. Eksperimentirala je s bojom kose i frizurama, a 2013. godine bila je gotovo neprepoznatljiva sa šiškama. Njezine fotografije iz tog doba pogledajte u našoj galeriji.

Ipak, nešto je do danas ostalo isto, a to je zarazan osmijeh. 

Protekle dvije godine Renata se jako posvetila svom izgledu, a za IN magazin otkrila je kako je uspjela skinuti puno kilograma.

''Nema tu neke velike tajne. Ja jednostavno znam što smijem jesti, što ne smijem. S godinama sam naučila što mom organizmu paše, što ne paše, tako da sam kompletno promijenila prehranu. Pazim što jedem i, naravno, vježbam. To je jedno pravilo koje svi znamo u životu, ali ga, nažalost, uvijek prihvaćamo zadnje. Uvijek idemo linijom manjeg otpora, onda raznorazni tretmani.... Nema ništa od toga. Moraš paziti što jedeš, vježbati i onda će biti vidljiv rezultat. Ja sam bila uporna dvije i pol godine i isplatilo se'', rekla je ranije.

Povezana vijest Celebrity Minea oduševila svojom pojavom u badiću, objavila je fotografije: “Naša kraljica!”

Povezana vijest Celebrity Minea u mrežastoj kombinaciji istaknula nikad vitkiju figuru, na njoj je dugo radila: ''Božanstvena si!''

Povezana vijest Celebrity Minea bila primorana prekinuti posljednji nastup: ''Započeli smo ludo i energično, a onda...''

Povezana vijest Celebrity Nikad vitkija Minea u badiću pokazala rezultate strogog režima kojeg se drži već dvije godine: ''Vidi je, boginja naša!''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS