Dok je još bio glumac

Mario Mlinarić je prije 15 godina njegovao drugačiji imidž nego danas, pamtite li ga ovakvog?

Mario Mlinarić Darko Tomas/Cropix 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Osvanule su fotografije Marija Mlinarića iz 2008. godine, kada je izgledao malo drugačije nego danas.

Kondicijskog trenera i magistra kineziologije Marija Mlinarića domaća javnost upoznala je kao glumca, no od te profesije s vremenom je ipak odustao.

Sada su isplivale fotografije iz vremena dok se još bavio glumom, a tada je njegovao i nešto drugačiji imidž nego danas.

Mario se 2008. godine zabavljao s drugim domaćim celebritijima na promociji spota za pjesmu Lane Klingor "Kvit", a tada je imao kratko ošišanu kosu - frizuru s kakvom ga, vjerujemo, rijetki pamte, jer već dugi niz godina ima dužu kosu koju najčešće veže u rep, a usto ima i bradu.

Kako je Mario izgledao prije 15 godina, pogledajte u našoj galeriji, gdje smo izdvojili još njegovih fotografija iz prošlosti.

Inače, svestrani Mario je i vlasnik čak tri Guinnessova rekorda, a zadnjih godina gledali smo ga i u ulozi voditelja showa Survivor, u kojoj se odlično snašao.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Bujne atribute Knoll je jedva ugurala u korzet-haljinicu, no jedan dio tijela ipak nije uspjela sakriti

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ova fatalna plavuša dobro je znala razlog zbog kojeg je paparazzima okrenula stražnjicu, a kad vidite fotke bit će jasno i vama!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS