sjećate se ove serije?

Naša glumica prošle godine ostvarila je ulogu života, a pogledajte kako je izgledala na počecima karijere!

Csilla Barath Bastaić na simanju serije Bumerang TV Srđan Vrančić/Cropix 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Csilla Barath Bastaić je prije 17 godina glumila u seriji "Bumerang TV", a pogledajte koliko se od tada promijenila.

Glumica Csilla Barath Bastaić (41) svoj karijeru započela je početkom 2000-ih, a jednu od prvih televizijskih uloga ostvarila je u sitcomu "Bumerang TV" koji se prikazivao na Novoj TV 2005. i 2006. godine.

U seriji je glumila veselu i glamuroznu tajnicu Željku, a sada su osvanule fotografije sa zabave za kraj prve sezone, na kojoj je Csilla plijenila poglede svojim dekolteom.

Od tada je prošlo 17 godina Csilla je ostvarila niz uloga u brojnim drugim domaćim serijama i filmovima, ali i jednu na privatnom planu, onu majke. Glumica je sredinom prošle godine sa suprugom Marom Antolovićem dobila kćer koju su nazvali Margit, a nedavno je progovorila o svojem iskustvu s medicinski potpomognutom oplodnjom.

"Sjećam se jedne situacije gdje su nam prijatelji, kad smo im priopćili da smo bili u postupku medicinski potpomognute oplodnje i da smo uspjeli (jer mi smo oduvijek vrlo otvoreno govorili o tome), rekli: 'Pa dobro, nećete to valjda nikome govoriti. Pravite se da je sve išlo prirodno.' Zapitala sam se čemu takav stav?! Čemu posramljivanje i nametanje osjećaja da nešto s nama, kao i s toliko drugih parova, nije u redu? Parovi ulaze u postupak MPO iz raznih razloga: ponekad se može detektirati problem, a ponekad, kao u mojem slučaju, nema nikakvih indikacija za neuspjeh. Bez obzira na razloge, svima je zajedničko da je pred njima težak put i da treba izrazito puno strpljenja, odlučnosti i živaca", otkrila je glumica za Gloriju.

Kako je Csilla izgledala prije 17 godine i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Uzavreli poljupci 50-godišnje ljepotice i njezina 17 godina mlađeg supruga, njihova je ljubav opstala unatoč svim podsmijesima!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kraljica Camilla zbog očitih je razloga bila hit na Wimbledonu, ali morate vidjeti kako izgleda njezina sestra, koja joj nevjerojatno sliči!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS