nešto se i promijenilo

Pogledajte kako je jedna od najseksi Hrvatica izgledala prije 17 godina, i tada se voljela pohvaliti raskošnim atributima!

Fani Stipković Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Pojavile su se fotografije Fani Stipković s modne revije 2006. godine, na kojoj je ona bila jedna od manekenki.

Otkako se odselila iz Hrvatske u Španjolsku, Fani Stipković (40) nekoliko je puta završavala na listama najseksi novinarki u Europi, a Hrvatsku je svojom ljepotom pokorila još u svojim ranim dvadesetima.

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2006. godine, kada je nosila jednu modnu reviju u Zagrebu, jer je na počecima karijere često bila angažirana i kao manekenka.

Fani je tada istaknula dekolte u haljini s dubokim izrezom, a svojim raskošnim adutima rado se hvali i danas.

U to je vrijeme radila i kao novinarka u nekoć popularnoj emisiji Nove TV "Red Carpet", u sklopu koje je odradila intervjue s brojnim slavnim facama, poput Vina Diesela, Cristiana Ronalda, Lewisa Hamiltona i Kobea Bryanta.

Danas pak radi i kao sportska novinarka, a krajem prošle godine zbog ljubavi se iz Španjolske preselila u Meksiko.

Naime, Fani je zaručena za legendarnog španjolskog nogometaša Fernanda Hierra, koji sada rad kao sportski direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas.

Fani i Hierro vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Suprug ju je varao s njezinom najboljom prijateljicom: ''Molila sam za milost''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS