Nećete ga prepoznati

Pogledajte koliko se naš poznati redatelj promijenio od 2005. godine, danas izgleda kao drugi čovjek!

Dominik Sedlar, 2005. godina Jurica Galoić/Pixsell 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Isplivale su fotografije Dominika Sedlara iz 2005. godine, na kojima ga je teško prepoznati.

Sin našeg redatelja Jakova Sedlara, Dominik Sedlar, također je ostvario uspješnu redateljsku karijeru, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu.

Sada su isplivale njegove fotografije iz 2005. godine, kada je s ocem bio na promociji knjige i filma "Filozofija Republike Peščenice" autora Željka Malnara u Branimir centru u Zagrebu.

Dominik je tada imao dužu kosicu, brčiće i bradu, a do danas se drastično promijenio.

Osim što više nema kosu, poradio je i na mišićnoj masi, a kako sada izgleda pogledajte u našoj galeriji.

Dominik je s ocem režirao nekoliko filmova, poput "Hrvatske more" i "Milosti mora". Neke od njegovih samostalnih uspješnica su filmovi "Jeruzalemski sindrom", "In Between Engagements" i "The Match" te dokumentarci "Dražen Petrović, košarkaški Mozart", "Searching for Orson" i "Anne Frank, Then and Now".

Njegov zadnji projekt je film "Vindicta", u kojem glumi i Pip Torrens, koji je najpoznatiji po ulozi Tommya Lascellesa, tajnika kralja Georgea VI. i kraljice Elizabete II. u hit-seriji "Kruna".

Prije dvije godine snimio je film “Razgovor” o jedinom susretu Josipa Broza Tita i blaženog Alojzija Stepinca, koji se zbio 4. lipnja 1945. u Zagrebu. Glavne uloge u filmu ostvarili su danski glumac Caspar Phillipson kao Stepinac, te Britanac Dylan Turner koji je utjelovio Tita.

”Uzimajući u obzir da sam pročitao transkripte i vidio kakvi jesu, da su većina toga bili političke naravi, razgovor koji je tekao oko političkih tema i toga što je Tito tražio Stepinca da odstupi od Vatikana, ja sam si ipak dao umjetničke slobode da kreiram taj razgovor kako mislim da bi bilo zanimljivo i publici i što mislim da bi ljudima bilo zanimljivo znat o njima, a možda ne znaju”, rekao je tada u In Magazinu.

Što se tiče njegova privatnog života, Dominik iza sebe ima brak s bivšom voditeljicom Paolom Poljak, s kojom se oženio 2006. godine, no nakon samo 14 mjeseci predali su zahtjev za razvod zbog, kako su naveli, neslaganja karaktera.

Bio je i u vezi s manekenkom Helenom Šopar, danas Zadro, koju je upoznao u Chicagu, na setu njegova filma "In Between Engagements", u kojem je ona odigrala jednu od glavnih uloga.

Dominik je zbog posla kojim se bavi imao priliku upoznati i svjetski poznate face, poput Kevina Spaceya, koji je glumio Franju Tuđmana u filmu njegova oca, a družio se i s legendarnim košarkašem Dennisom Rodmanom prilikom njegove posjete Zagrebu 2003. godine.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Moglo bi vas iznenaditi tko glumi bebu Cvitu u Kumovima, njezina mama iz serije otkrila je dosad nepoznate informacije!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda sin Tonyja Cetinskog, osvanule su njihove rijetke zajedničke fotografije!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS