razlika je ogromna

Princeza koja je pojavom šokirala svijet prije 20 godina izgledala je potpuno drukčije, na starim fotografijama nećete je prepoznati!

Bugarska princeza Kalina Afp 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Bugarska princeza Kalina drastično se promijenila u posljednjih 20 godina, a objasnila je i kako je došlo do transformacije.

Bugarska princeza Kalina nedavno se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, a svojim izgledom šokirala je svijet.

Princeza je snimljena u Sofiji u društvu supruga Kitina Munoza i sina Simeona Hassana Munoza, a pozornost je privukla svojim mišićavim bicepsima i licem koje se tijekom godina drastično promijenilo.

Kako je princeza rođena i odrasla u Španjolskoj, tamošnje medije već je ranije zaintrigirala njezina transformacija, a tim su povodom objavili i njezinu fotografiju od prije 20-ak godina, na kojima izgleda potpuno drukčije.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Posvećena sam treniranju s utezima i fizičkom zdravlju, ja sam sportašica", objasnila je princeza svoju drastičnu promjenu izgleda.

Kalinu su često prozivali i zbog njezina neobičnog nosa. Iako se stalno šuška o tome da se podvrgnula estetskoj korekciji nosa, riječ je o nečemu drugom.

Naime, bugarska princeza Kalina doživjela je lakšu ozljedu zbog koje je polomila zube prilikom pada. Tijekom liječenja zubi došlo je do infekcije u vilici, pa je morala na ozbiljnu operaciju kako bi se spriječilo širenje infekcije. To je utjecalo i na izgled njezina nosa.

Inače, Kalina je jedina kći kralja Simeona II. i njegove supruge Margarite, a rođena je u Madridu 1972., kao njihovo peto dijete.

Završila je prestižne škole, a poznato je da je vegetarijanka i da govori nekoliko jezika.

U braku je od 2002. godine, a njezin je suprug poznati španjolski pomorski navigator i istraživač. Munoz je stariji 14 godina od Kaline, a iako su se vjenčali u Rimokatoličkoj Crkvi, dobili su blagoslov i Pravoslavne Crkve, pisao je El Mundo.

Bračni je par 2007. dobio sina, kojeg je Kalina nazvala po svome ocu, a maleni je prvi član bugarske kraljevske obitelji koji je rođen u Bugarskoj, još od 1937. godine. Dječaka su krstili prema pravoslavnim običajima.

Kako se princeza mijenjala tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Mladen Grdović privatnim zrakoplovom arapskog šeika hitno otputovao u Dubai, otkrivamo zašto!

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Preminula zvijezda 90-ih čiji je hit bio neslužbena himna Svjetskog prvenstva: "Bitku više nije mogao voditi..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS