prava profesionalka

Pojavile se fotografije Ane Rucner iz 2008. godine, u mokroj i prozirnoj haljini trebala je dobro paziti na jedan dio svog tijela

Ana Rucner Grgo Jelavic/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ana Rucner je 2008. godine sudjelovala u snimanju filma "Hrvatska četiri godišnja doba" u Dubrovniku.

Naša popularna glazbenica i violončelistica Ana Rucner na domaćoj je sceni prisutna već dugi niz godina, a na fotografijama koje su se sada pojavile, a snimljene su 2008. godine pokazuju koliko se zapravo malo promijenila.

Ana je pozirala na dubrovačkoj plaži sv. Jakov gdje je snimala scene za dokumentarni film Jakova Sedlara "Hrvatska četiri godišnja doba". Nosila je bijelu haljinu u kojoj je ušla u more u kojem je pozirala kao prava profesionalka, iako je imala novu tetovažu na gležnju na koju je trebala dodatno pripaziti. 

Njezinoj su se ljepoti i tada mnogi divili, baš kao i danas, iako se nekoliko puta našla na meti kritika da je premršava, ali ona se na takve komentare uglavnom ne obazire.

Osim talentom i izgledom, Ana zanimanje javnosti izaziva i svojim neobičnim odnosom s bivšim suprugom Vladom Kalemberom, s kojim ima i sina Darijana.

Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2014. godine, a nakon razvoda ostali su u odličnim odnosima.

"Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka showbizz fora. Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati", ispričao je nedavno Kalember u Special Happy Showu.

Ana je danas u sretnoj vezi s bubnjarom Markom Duvnjakom s kojim uživa u dalekim putovanjima svijetom.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Paparazzo fotke razotkrile zvijezdu ''Spasilačke službe'': U stvarnosti izgleda potpuno drugačije nego na Instagramu!

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Omiljena glumica najintimnije dijelove sakrila je samo knjigom, a na golišave fotografije reagirao je i njezin brat!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS