Uvijek drugačija!

Isplivao video Konstrakte od prije 13 godina, pogledajte kako je izgledala na tadašnjem nastupu na Beoviziji!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Đurić Konstrakta nastupila je 2009. godine na Beoviziji s grupom Zemlja gruva, a sada se pojavila i snimka njihova nastupa.

Ana Đurić Konstrakta trenutačno je najpopularnija glazbenica u susjednoj nam Srbiji i to nakon što je pobijedila na izboru "Pesme za Evroviziju", no mnogi ne znaju kako joj zapravo to nije bilo prvo pojavljivanje na tom natjecanju.

Naime, Konstrakta je 2009. godine nastupila na Beoviziji i to sa svojom bivšom grupom Zemlja gruva kada su izveli pjesmu "Svejedno", a sada se pojavila i snimka njihova nastupa i pokazala kako je osebujna pjevačica tada izgledala. Šiške i duga crna kosa bili su joj zaštitni znak kojih se sve do danas nije odrekla, a čini se da ni godine nisu ostavile puno traga na njezinom licu.

Konstrakta će Srbiju na Eurosongu u Torinu predstavljati pjesmom "In Corpore Sano", a prije nego što je krenula u samostalne glazbene vode, Konstrakta je od 2007. godine bila dio spomentuog benda Zemlja Gruva.

Blic piše kako je Ana inače završila studij arhitekture, da je ponosna majka dvoje djece i u braku s arhitektom Milanom Đuriđem.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Igor Mešin se oglasio nakon što je zabrinuo gledatelje Plesa sa zvijezdama: "Sinoć mi baš nije bilo lako!"

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS