vrijeme leti!

Zvijezde hit-serije "Stranger Things" upoznali smo kao tinejdžere: Prošlo je osam godina otkako su se proslavili, ovako njihovi životi danas izgledaju!

Stranger Things - 5 Profimedia 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Glavni glumci hit-serije Stranger Things svoju karijeru započeli su kao tinejdžeri, a danas izgledaju potpuno drugačije.

Serija Stranger Things osvojila je svijet kada se premijerno prikazala na Netflixu 2016. godine. Uz svoj napeti zaplet i nostalgičan povratak u 80-te, serija je postala fenomen pop-kulture, a glumci koji su tada bili relativno nepoznati, preko noći su postali planetarne zvijezde.

Tijekom godina, ne samo da su se promijenili njihovi fizički izgledi, već su mnogi od njih započeli i nove projekte i karijere. Pogledajmo kako su izgledali na početku serije i čime se sada bave.

1. Millie Bobby Brown (Eleven)

Kada je Stranger Things debitirao, Millie Bobby Brown imala je samo 12 godina i većinu serije provela je s obrijanom glavom, glumeći misterioznu djevojčicu Eleven s telekinetičkim moćima. Njezin mladi, nevini izgled i nevjerovatan talent brzo su je lansirali među najpoznatije mlade glumice na svijetu.

Danas, Millie je odrasla u elegantnu mladu ženu i prepoznatljivu zvijezdu, s karijerom koja uključuje više filmova i modnih kampanja. U 2023. godini, zaručila se s Jakeom Bongiovijem, sinom slavnog pjevača Jona Bon Jovija, za kojeg se nedavno i udala. Millie je nastavila s ulogom u Enola Holmes franšizi, ali također je započela vlastiti beauty brend i surađuje s mnogim velikim imenima u modnoj industriji.

2. Finn Wolfhard (Mike Wheeler)

Finn Wolfhard, koji je tumačio Mikea Wheelera, imao je 13 godina na početku snimanja serije Stranger Things. Bio je prepoznatljiv po svojoj divljoj, kovrčavoj kosi i energičnom nastupu. Mike je bio vođa grupe djece koja se suočila s nadnaravnim događajima u Hawkinsu.

Wolfhard se od tada značajno promijenio. Njegov izgled postao je zreliji, a nastavio je graditi karijeru u glumi, glazbi i režiji. Osim Stranger Thingsa, Finn je glumio u filmovima poput It i Ghostbusters: Afterlife. Također, pjevač je i gitarist u bendu The Aubreys. Oprobao se i kao režiser kratkog filma "Night Shifts" 2021. godine.

3. Gaten Matarazzo (Dustin Henderson)

Tada: Gaten Matarazzo imao je 14 godina kada je počeo glumiti Dustina, simpatičnog i vječito optimističnog člana grupe prijatelja. Bio je prepoznatljiv po svojoj frizuri i slatkom osmijehu, ali i po jedinstvenom glumačkom izrazu koji je brzo postao omiljen među fanovima.

Gaten je sada već odrastao mladić, ali i dalje odiše onim istim šarmom. Osim što nastavlja raditi na spomenutoj seriji, Gaten je bio domaćin emisije Prank Encounters, serije skrivenih kamera na Netflixu. Također, Gaten se zalaže za podizanje svijesti o CCD-u (kondralnoj displaziji), stanju s kojim je i sam rođen.

4. Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair)

Caleb McLaughlin, koji je glumio Lucasa, imao je 14 godina kada je serija započela. Njegov lik bio je jedan od više prizemljenih i skeptičnijih članova grupe, često se sukobljavajući s Mikeom zbog njihovih različitih stavova.

Caleb se u međuvremenu znatno fizički promijenio – sada je mišićav, visok i izgleda potpuno drugačije nego što smo ga navikli gledati u prvim sezonama. Nastavio je glumačku karijeru s ulogama u filmovima kao što su Concrete Cowboy i Shooting Stars, pri čemu pokazuje da mu dobro idu ozbiljnije uloge. Pored glume, Caleb je aktivan i u sportu te društvenom aktivizmu.

5. Noah Schnapp (Will Byers)

Noah Schnapp, koji je tumačio Will Byersa, bio je 11-godišnjak kada je serija krenula. Willova priča o nestanku i povratku iz paralelnog svijeta (Upside Down) bila je jedan od ključnih zapleta prve sezone.

Noah se od tada dosta promijenio, kako fizički tako i profesionalno. Sada, kao mladi odrasli čovjek, postao je zvijezda u usponu s projektima izvan Stranger Things-a. U 2023. godini, Schnapp je javno priznao da je homoseksualac, što je naišlo na veliku podršku fanova. Upisao je fakultet u Pennsylvaniji, a planira i proširenje svoje karijere na film i TV.

6. Sadie Sink (Max Mayfield)

Sadie Sink se pridružila seriji u drugoj sezoni, kada je imala 14 godina. Tumačila je Max Mayfield, buntovnu djevojčicu koja je brzo postala integralni dio grupe. Njezina uloga se proširila u kasnijim sezonama, a njena interpretacija Max u četvrtoj sezoni bila je pohvaljena zbog duboke emocionalne složenosti.

Sadie se Sink se smatra jednom od najtalentiranijih mladih glumica svoje generacije. Osim što nastavlja glumiti u seriji, glumila je u hvaljenim filmovima poput The Whale, gdje je pokazala još veći raspon svojih glumačkih sposobnosti. Takođe, pojavila se u kampanjama za brendove kao što su Prada i Givenchy.

Njihove fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Supruga Dominika Livakovića pohvalila se obiteljskim trenucima, no ipak je najveću pažnju ukrao preslatki sinčić!

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Reporter CNN-a umalo je nastradao tijekom uragana, pogledajte ovaj strašan trenutak: "Ovo nije bilo dobro"

Hana Huljić pokazala što radi dok čeka da na svijet dođe njezino drugo dijete, objavila je fotografiju!

Sandra Bullock i Keanu Reeves sastali su se 30 godina od izlaska filma Brzina, izgledaju isto kao tada!

Znate li tko je pjevačica s fotografije? Priča se da je išla pod nož, a koliko se promijenila, prosudite sami!

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton iznenada odradila važan javni zadatak, nitko nije očekivao njezin dolazak

Povezana vijest Zanimljivosti Rafael Nadal već godinama voli jednu ženu, no ona nije tipična supruga sportaša, izbjegava ono što svi imaju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS