Sjećate se njega?

S pjesmom "Laura non c'e" postigao je veliki uspjeh prije gotovo 30 godina, a evo kako izgleda danas!

Nek Profimedia 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Talijanski pjevač Nek nastupio je na ovogodišnjem Sanremo festivalu, gdje se prije 27 godina proslavio s pjesmom "Laura non c'e".

Filipo Neviani, poznatiji kao Nek, popularni je talijanski kantautor koji je ostvario međunarodni glazbeni uspjeh s pjesmom "Laura non c'e."

Prvi put ju je izveo 1997. godine na festivalu Sanremo, a iako nije pobijedio, pjesma je postala veliki hit diljem Europe i Latinske Amerike. Pjesma je dobila i verzije na engleskom i španjolskom jeziku, "Laura Is Away" i "Laura no está", a Nek je 2005. godine s francuskom pjevačicom Cerenom snimio i talijansko-francusku verziju pjesme.

Nek se nakon toga na Sanremo vratio 2015. godine, kada je s pjesmom "Fatti avanti amore" završio na drugom mjestu.

A na popularnom talijanskom festivalu nastupio je i ove godine u duetu s Francescom Rengom, s kojim je 9. veljače izdao i zajednički album s 12 pjesama, među kojima je i "Pazzo di te" s kojom su se predstavili na Sanremu.

Neku su danas 52 godine, a kako izgleda i koliko se promijenio otkako je izbacio svoj najveći hit, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Sjećate se roza haljine koju je Tajči nosila na Eurosongu? Evo zašto ju nije voljela: ''Da ju vidite danas, bilo bi vam jasno''

 

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Kći koju Tom Cruise uopće ne viđa izrasla je u pravu ljepoticu, a očito je i dobro prihvatila da samo na slavnu majku može računati!

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS