mamila je poglede na tribinama

Jedna od najljepših supruga naših sportaša nije se niti malo promijenila, njena prirodna izdanja dokaz su da joj godine ne mogu ništa!

Mirko i Iva Alilović Dalibor Urukalovic/PIXSELL 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Iva i Mirko Alilović vode miran, obiteljski život. Iva se ne voli eksponirati, ali s vremena na vrijeme objavi fotografiju na društvenim mrežama kojom oduševi svoje pratitelje.

Iva Alilović često je ranije mamila poglede na tribinama gdje je bila najveća podrška suprugu, bivšem hrvatskom rukometnom reprezentativcu, Mirku Aliloviću.

Ona godinama slovi kao jedna od najljepših supruga hrvatskih sportaša, a fotografije na Instagramu samo su dokaz da se niti malo nije promijenila.

Iva i Mirko u braku su od ožujka 2011. i ove godine su godine proslavili 13 . godišnjicu braka. Tim je povodom lijepa Iva objavila nekoliko romantičnih fotografija.

''Opet će nas zagrljene, naći skupa zora bila... 10.6.2011.'', napisala je atraktivna Iva.

Na društvenim mrežama prati je preko 6 tisuća pratitelja, a komplimenata na njen račun nikada ne nedostaje.

Zadnjih smo je godina rijetko imali priliku vidjeti u javnosti, a sama je jednom prilikom izjavila kako se ne želi medijski eksponirati.

"Ne želim iskakati iz paštete, želim miran, obiteljski život. Neka pišu o uspjehu rukometaša, ja nisam javna osoba", kazala je za DNEVNIK.HR nakon incidenta na Rabu kada su kuću njene majke demolirali huligani.

Upravo nakon tog incidenta Mirko je odlučio napustiti reprezentaciju zbog straha za svoju obitelj. Uz njega je tada, kao i uvijek, stala njegova supruga Iva.

Zajedno imaju trojicu sinova - Ivana, Matu i Antu.

Obitelj Alilović trenutačno živi u Poljskoj, a Mirko tamo brani za Orlen Wisla Plock.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naš bivši predsjednik bez svog zaštitnog znaka izgleda potpuno drugačije, primjećujete li vi što nedostaje?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Preporuke Marija Šerifović priredila spektakl u Rijeci koji ni ona sama nije očekivala, posebno ju je oduševio jedan fan: ''Brate, imaš...''

Instagram uveo ograničenje na profil glumca čiji je slučaj šokirao cijelu regiju, u upozorenju su objasnili sve!

Uplakani Liamov otac stigao je u hotel u kojem je njegov sin tragično preminuo, prizori su to koji lome srca!

Meghan Markle i princ Harry povukli potez koji je siguran dokaz da ih više nećemo vidjeti u Velikoj Britaniji?

Povezana vijest Zanimljivosti Sead Bojić napustio MasterChef pa komentirao žiri: ''Sa sigurnošću mogu reći...''

Povezana vijest Zanimljivosti Irmi je žao što je njezina MasterChef avantura završila: ''Bilo je teško prihvatiti da je kraj...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS