i on je odrastao!

Iznenadit ćete se kad vidite kako danas izgleda Manny iz "Moderne obitelji", više nema ni traga preslatkom dječaku!

Rico Rodriguez Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Glumac Rico Rodriguez u seriji "Moderna obitelj" utjelovio je dječaka Mannyja Delgada, a danas je odrastao muškarac i nije ga lako prepoznati.

Zvijezda serije "Moderna obitelj", glumac Rico Rodriguez, iznenadio je javnost izgledom na premijeri filma "Shazam! Bijes bogova" u Los Angelesu.

I dok ga mnogi još poistovjećuju s omiljenim televizijskim buckom Mannyjem Delgadom, kojeg je glumio u 11 sezona popularne serije, od 2009. do 2020. godine, Rico je danas 24-godišnji muškarac s bradom i poprilično neobičnom frizurom. Njegove fotografije s premijere pogledajte u galeriji.

Rodrigo je postao dio serije "Moderna obitelj" kada mu je bilo samo 10 godina, a iako je ranije glumo, ta uloga lansirala ga je u zvijezde i otvorila mu vrata Hollywooda.

Časopis Time 2014. godine uvrstio ga je na popis "25 najutjecajnijih tinejdžera" jer je zarađivao čak i do 125 tisuća dolara po epizodi.

Osim "Moderne obitelji", glumio je i u "Hitnoj službi", "Endgameu", "Muppetima" i "Reži me" te mnogim drugim serijama i filmovima.

Zanimljivo je kako se Rico uopće nije želio baviti glumom, već je htio biti kuhar u NASCAR-u koji će otići na Mjesec.

Međutim, kad se 2006. godine njegova sestra počela baviti glumom, Rico je promijenio mišljenje i krenuo u tom smjeru ni ne sluteći koliku će mu slavu donijeti.

O svojem liku i njegovim mudrostima u seriji Rodriguez je 2012. objavio i knjigu ''Reel Life Lessons... So Far''.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Naša glumica sa suprugom i kćeri izazvala incident u Zadru, bacali su stvari i vikali, a policija je intervenirala čak dva puta!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput objavila obiteljske fotografije iz kojih isijava čista sreća, pogledajte prizore na koje je teško ostati imun!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS