Sjećate se nje?

Jedna od najljepših splitskih manekenki iz javnosti se povukla nakon udaje za kralja svadbi, a pogledajte kako danas izgleda!

Jelena Bosančić, 2010. godina - 3 Ivana Ivanović/Pixsell 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Osvanule su fotografije Jelene Bosančić iz 2010. godine, kada je žarila i palila modnim pistama, a evo kako izgleda danas.

Jelena Bosančić nekoć je bila jedna od traženijih domaćih manekenki, a sada su osvanule njezine fotografije iz slavnih dana.

Atraktivna Splićanka 2010. godine odradila je snimanje na plaži u svojem rodnom gradu, a pozirala je u minijaturnom bikiniju te sa sunčanim naočalama i šeširom.

Iz manekenstva se povukla nakon što se udala za našeg neokrunjenog kralja svadbi pjevača Josipa Ivančića te se tek povremeno vraćala na pistu. Jelena i Josip upoznali su se u showu "Farma" prije 13 godina, a tamo su se i zaljubili, zbog čega su im mnogi gledatelji prognozirali kratak vijek, no oni su danas još sretniji nego tad.

Zajedno imaju dvoje djece, sina Tomu i kćer Rozu Miju, a Josip je svojoj lijepoj supruzi prošle godine posvetio i pjesmu "Moja Dalmatinko", u čijem se spotu pojavila i Jelena te pokazala da se s godinama gotovo uopće nije promijenila.

Kako Jelena danas izgleda i koliko se promijenila od slavnih dana, pogledajte u galeriji.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Nekad i sad Sjećate li se koga je Ella Dvornik ljubila prije Charlesa? S bivšim koji je njegova potpuna suprotnost planirala je i neobično vjenčanje

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Ana Gruica objavila je prve fotografije sa svoga vjenčanja, jedna je stvar svima posebno upala u oči!

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS