nema je često u javnosti

Uloga kapetanice u kultnim ''Zvjezdanim stazama'' donijela joj je svjetsku slavu, 23 godine kasnije mnogi je na prvu više i ne prepoznaju

Kate Mulgrew Profimedia 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Kate Mulgrew u seriji "Zvjezdane staze: Voyager" utjelovila je lik kapetanice Kathryn Janeway, koja joj je donijela svjetsku slavu.

Američku glumicu Kate Mulgrew i danas mnogi pamte zahvaljujući kultnoj seriji "Zvjezdane staze: Voyager", u kojoj je utjelovila kapetanicu Kathryn Janeway i koja joj je zapravo donijela svjetsku slavu.

Kate danas ima 68 godina i u javnosti se više ne pojavljuje često, mnogi je ne mogu ni prepoznati na prvi pogled, ali ona je i dalje aktivna u svijetu glume.

Prvu zapaženu ulogu snimila je u sapunici "Ryan's Hope", u kojoj je tumačila Mary Ryan, a posljednjih godina pozornost je privukla ulogom Ruskinje Galine Red Reznikov u popularnoj seriji "Narančasta je nova crna", koja se emitirala od 2013. do 2019. godine.

Povezana vijest Nekad i sad Pamtimo je kao atraktivnu Sedmu od Devet, a evo kako ova lijepa glumica izgleda 23 godine nakon kultne serije!

Kate je glumila i u seriji "Gospodin Mercedes", koja je nastala prema istoimenoj knjizi najuspješnijeg pisca horor-romana Stephena Kinga. Usto je posudila svoj glas u animiranoj seriji "Vlak beskonačnosti", koja je dobila dobre kritike gledatelja, a svoj je glas posudila i u animiranoj seriji "Star Trek: Prodigy", i to svom liku kapetanice Kathryn Janeway.

Povezana vijest Celebrity Preminuo je glumac iz Zvjezdanih staza, tužne vijesti potvrdila je njegova bivša supruga

Što se njezina privatnog života tiče, glumica iza sebe ima dva braka, s redateljem Robertom H. Eganom, s kojim je dobila dva sina, te s političarem Timom Haganom.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Nekad i sad Njegovi su posteri krasili zidove tinejdžerica 90-ih godina, a evo koliko je traga na njemu ostavio pomalo buran način života

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Njezin nevjerojatno mladolik izgled u šestom desetljeću sve začuđuje, ali zna se čemu ga zapravo duguje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS