na mirovinu ne pomišlja

Svi ga pamte po čuvenom brku, a evo kako danas izgleda glumac koji je utjelovio omiljenog detektiva Poirota!

David Suchet kao Hercule Poirot Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

David Suchet i njegova supruga Sheila Farris zajedno su već gotovo pola stoljeća.

Iako odavno više ne igra ulogu slavnog detektiva Herculea Poirota, David Suchet i dalje je vrlo tražen glumac. Britanski gledatelji mogu ga pratiti u ulozi u seriji "Au Pair" zajedno s Kennyjem Doughtyjem, dok ga uskoro očekuje i premijera serije "Beyond Paradise" sa Sally Bretton.

Za 78-godišnjeg Sucheta mirovina još nije ni na kraj pameti. Posljednjih godina vratio se glumi u kazalištu, a među produkcijama je i nova verzija predstave "Petar Pan". Nijednu ulogu nije prihvatio bez potpore supruge Sheile Ferris, s kojom je 48 godina u braku.

"Smatram se najblaženijim pojedincem što imam ženu kakvu sam imao. Imam ženu koja nikad, baš nikad nije rekla ne bilo čemu što sam želio raditi ili bilo kojoj ulozi koju sam želio odigrati kao glumac", izjavio je Suchet u intervjuu za New Zealand Herald još 2020. godine.

Suchet i Ferris su se upoznali četiri godine ranije, kada ju je ugledao na stepenicama kazališta Belgrade Theatre u Coventryju.

''Ni na kraj pameti mi nije bilo kako bih mogao naći djevojku, a kamoli oženiti se”, priznao je Suchet za The Telegraph. "Kada sam to učinio, bio sam zapanjen kao i svi drugi."

U braku dugom gotovo pola stoljeća, par je dobio dvoje djece djece - Roberta i Katherine.

"U braku sam sa svojom suprugom Sheilom više od 40 godina i vjerujem da je tajna u tome da prihvaćamo padove s usponima, prihvaćamo da su najteže planine na koje se morate popeti one koje kuju vašu vezu - a ne večere uz šampanjac - i da se puno smijemo", priznao je Suchet, koji je ulogu detektiva Herculea Poirota u ekranizaciji knjiga Agathe Christe dobio na preporuku članova autoričine obitelji koji su ga gledali u predstavi "Blott on the Landscape".

Ususret 50. godišnjici braka, David Suchet i Sheila Ferris čine se zaljubljeniji nego ikad, a početkom pandemije 2020. otkrili su koje rituale imaju prije spavanja. "Jedna stvar koju mogu učiniti je čitati naglas. Dakle, čitam Sheili Shakespeareov sonet dnevno."

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 inMagazin Naša mlada zvijezda doživjela je streloviti uspon u glazbi, a osim slave dobila je i ono najvažnije: ''Divno je raditi s nekim u kog potpuno vjeruješ...''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Harry i William opet su se sreli! Bliski izvori otkrili su kako je protekao ovaj nenadani susret posvađane braće

Povezana vijest Celebrity Poznato je gdje je princ Harry boravio tijekom svog nedavnog posjeta Velikoj Britaniji: ''Većina je bila zapanjena...''

Povezana vijest Celebrity Kako je legendarni James Bond zaslužio titulu najvećeg holivudskog džentlmena? Ima 71 godinu, a žene ga i dalje obožavaju!

Povezana vijest Celebrity Samozatajni princ odrastao je u sjeni svog brata, sve dok njegov miran život nije uzdrmala velika tragedija

Povezana vijest Celebrity Preminuo je frontmen grupe Riblja Čorba, od njega su se oprostili kolege iz benda: ''Dragi naš Boki...''

Povezana vijest Celebrity Svima je zastao dah kad se Georgina pojavila na crvenom tepihu, a pravo ludilo je nastalo kad je pokazala prorez na haljini!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS