Potpuna promjena!

Sjećate se zaljubljenog dječaka Dade iz ''Smogovaca''? Danas se bavi politikom, a evo kako izgleda!

Alin Kavur kao Dado u ''Smogovcima'' - 1 Youtube 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Od serije ''Smogovci'' prošlo je 40 godina, a evo kako danas izgleda jedan od glavnih likova, dječak Dado.

Serija ''Smogovci'' jedan je od hrvatskih uradaka koji će zauvijek ostati upisani u povijest hrvatske kinematografije, a od ove serije koju znaju generacije prošla su četiri desetljeća, točnije 42 godine.

Jedan od likova koji se posebno urezao u pamćenje bio je dječak Dado, Nosonjin sin, koji je bio zaljubljen u školsku kolegicu Marinu.

Njihove smiješne avanture mnogi se i danas sjećaju, a evo kako danas izgleda čovjek koji ga je utjelovio, Alin Kavur.

Alin se glumom nakon ''Smogovaca'' nije nastavio baviti, a danas ima 53 godine i bavi se politikom. Predsjednik je HSP-a podružnice Donja Dubrava, Zagreb, gdje je i odrastao. U zadnjih četiri godine aktivan je u politici, a tri godine bio je dopredsjednik Vijeća gradske četvrti Donja Dubrava.

Kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Velik je navijač Dinama, a upravo on ispratio je dinamovce u Azerbajdžan na aerodromu i poželio im pobjedu protiv Qarabaga.

S nekoliko igrača fotografirao je i selfie, a fotografije pogledajte OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Slavna pjevačica izazavala raspravu na društvenim mrežama zbog outfita koji je jedva prekrio njene ključne dijelove, što vi kažete?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Ovaj zavodnik bio je san mnogih žena 90-ih godina: Buran način života skoro ga je koštao glave, a evo kako izgleda danas!

Povezana vijest Celebrity Mariah Carey doživjela je veliku tragediju, na isti dan preminule su joj mama i sestra: ''Srce mi je slomljeno!''

Povezana vijest Celebrity Jelena Karleuša oštro o Severini: ''Poseban krug pakla za one koji ju podržavaju, ona je puno gora od švercera i dilera''

Povezana vijest Celebrity Alka Vuica fotografijom s bazena zbunila je pratitelje: "Ona je gola?"

Povezana vijest Celebrity Bivša loto djevojka nekad je žarila scenom, a zbog ovog prizora u bikiniju i danas opravdava titulu seks-simbola bivše države!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS