Dugo ga nije bilo

Oduvijek je privlačio pozornost svojim izgledom, a nova drastična promjena zasjenila je i zapuštenu bradu zbog koje ga nije lako prepoznati

Jonah Hill Profimedia 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Jonah Hill se u posljednje vrijeme počeo sve češće pojavljivati u javnosti, nakon što ga dugo nismo nigdje vidjeli, a sada je pokazao i drastičan gubitak kilograma.

Holivudski glumac Jonah Hill snimljen je u Brentwood Country Martu u Los Angelesu i to u poprilično opuštenom izdanju, a zbog kojeg su mnogi primijetili veliku promjenu na njemu.

39- godišnja zvijezda "Vuka s Wall Streeta" prošetao je u trapericama, bijeloj majici i smeđim čizmama, a mnogi su primijetili njegov drastičan gubitak kilograma. Uz to je do izražaja došla i njegova duga, pomalo zapuštena brada ispod kojeg ga nije ni tako lako prepoznati na prvi pogled.

Jonah je od početka karijere privlačio pozornost svojim fizičkim izgledom i često je zbog uloga gubio i dobivao kilograme, a sve je to uzelo previše maha i utjecalo na njegovo psihičko zdravlje, za koje se krajem prošle godine odlučio pobrinuti.

O svojim problemima s tjeskobom progovorio je u dokumentarcu o mentalnom zdravlju pod nazivom "Stutz", koji je snimio u tajnosti sa svojim terapeutom.

"Kroz ovo putovanje samootkrivanja unutar filma shvatio sam da sam proveo gotovo 20 godina doživljavajući napade tjeskobe, koji su pogoršani pojavljivanjima u medijima i na javnim događajima", izjavio je Jonah za Deadline uoči izlaska filma koji nije osobno promovirao u javnosti.

"Nećete me vidjeti vani kako promoviram ovaj film ili bilo koji od svojih nadolazećih filmova dok poduzimam ovaj važan korak kako bih se zaštitio. Kada bih se još više razbolio promovirajući ga, ne bih bio vjeran sebi ni filmu", pojasnio je glumac.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Meghan i Harry nisu sami donijeli odluku o mjestu krštenja njihove kćeri, poznati moćnik postavio im je ultimatum?

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna Gibonnijeva supruga, upoznali su se kao djeca, a jedno ga je vrijeme i ona uzdržavala

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS