Zovu ju žena-mačka

Estetske korekcije negira, a sad se sama odala objavivši fotku iz mladosti, stravično je koliko se dosad promijenila!

Jocelyne Wildenstein - 4 Profimedia 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Jocelyne Wildenstein svojim izgledom privlači pozornost cijeli svoj život, a iako je vrlo očito, ''žena-mačka'' i danas poriče odlazak na estetske operacije.

Jocelyne Wildenstein jedna je od poznatih dama koje su gotovo neprepoznatljive zbog estetskih korekcija.

Na svojim društvenim mrežama sad je objavila fotografiju iz mladosti pa opet postala tema medija zbog svog izgleda.

Iako sve poriče, jasno je kako se korekcijama podvrgla.

"Kad pogledamo moje fotografije iz mlađih dana, mislim da sam možda bila ljepša tada. Kad smo mladi, postoji određena svježina koju gubimo s godinama. Ali i dalje ćete na meni naći iste oči, iste visoke obraze ili isti nos", izjavila je Jocelyn jednom prilikom.

Jocelyne se proslavila 90-ih kada se nakon 21 godine braka razvodila od poznatog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina, a u sudskom sporu pripalo joj je više od dvije milijarde dolara.

Par je 2016. godine privukao pozornost javnosti kada je uhićen nakon burne svađe. Punili su naslovnice medija nakon što su se navodno fizički sukobili u svom domu, no oni su odbacili sve navode o tučnjavi, a vidljive ozlijede na tijelu pokušali su opravdati tvrdnjom da su bili nespretni tijekom strastvenog seksa.

Ipak, nakon toga obnovili su romansu. Prema pisanju američkih medija, Jocelyne je od milijardi iz razvoda ostalo 10 milijuna dolara. Mnogi tvrde da Klein samo iskorištava Wildenstein zbog njezina bogatstva, koje mu pomaže u dizajnerskoj karijeri, te da je zapravo homoseksualac.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina o zadržavanju na srpskoj granici: ''Neću u Srbiju više nikad dok je na vlasti onaj, znate koji!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Bujne grudi stisnula je u sićušni badić i videom napravila pravu pomutnju, nitko i dalje ne vjeruje da joj je već 51 godina!

Povezana vijest Celebrity Melina Džinović nakon rastave s pjevačem odselila daleko od Srbije, a poznato je i gdje: ''Jednostavno je sve ostavila iza sebe...''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako je Majin Bloom preoteo show na posljednjem maminom koncertu, sama je objavila neodoljivu snimku!

Povezana vijest Celebrity Ovo su nove fotografije Kate Middleton! Čini se da se princeza osjeća puno bolje, a evo gdje se to uputila sa suprugom

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS