pa kako to ona stari?

Imala je samo 25 godina kada je utjelovila legendarnu Rachel, a danas s 52 godine izgleda gotovo isto kao i tada!

Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jennifer Aniston jedna je od najpopularnijih članova šestorke iz "Prijatelja", a glumica danas izgleda bolje nego ikada.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry, Lisa Kudrow i Matt LeBlanc okupili su se u novoj specijalnoj epizodi "Prijatelja", a svaki od njih posebno je prirastao srcu publici diljem svijeta. Jennifer Aniston je "prijateljica" koja je nakon serije ostvarila najbogatiju karijeru ako uzmemo u obzir daljnji angažman u filmovima i serijama, a upravo za nju mnogi kažu da stari poput vina.

Imala je 25 godina kada se serija počela snimati, a zahvaljujući ulozi Rachel Green zaradila je i nekoliko prestižnih nagrada uključujući Emmy, Zlatni globus i SAG nagradu.

Ove je godine proslavila 52. rođendan, a svakom novom fotkom koja se pojavi na internetu Jennifer dokazuje da su za nju godine tek broj. Zvijezda serije "Prijatelji" svoju vitku figuru u šestom desetljeću može zahvaliti zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena brenda Vital Proteins, čija je ambasadorica, a od kraja prošle godine i kreativna direktorica.

Često je posljednjih godina isticala kako se osjeća sjajno u svom tijelu te ne mari za godine, ali ni za plastične operacije. "Mislim da su naša tijela prelijepa i da bismo ih trebali slaviti te se osjećati dobro u njima, bez obzira na našu dob. Ne bismo ih se trebali sramiti", rekla je u jednom intervjuu prije dvije godine.

Jennifer Aniston ima vojsku obožavatelja koji je svakodnevno obasipaju komplimentima, a njezin povratak na male ekrane u ulozi Rachel Green mnogi jedva čekaju.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS