Godinama živi u Beogradu

Legendarnog Feratu nakon teške bolesti dugo nismo vidjeli, a sad su objavljene njegove najnovije fotografije, evo kako se drži!

Aljoša Vučković - 1 Goran Stanzl/Pixsell 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Aljoša Vučković naglo se povukao iz javnosti zbog teške bolesti, a sad je viđen nakon dugo vremena u javnosti.

Glumac Aljoša Vučković, kojeg se mnogi sjećaju kao Ferate iz ''Velog Mista'', iz javnosti se povukao prije šest godina zbog teške bolesti.

Otad se rijetko pojavljuje u javnosti, ali sada su izašle njegove najnovije fotografije. Aljoša je bio na druženju u jednom beogradskom restoranu, a fotograf je zabilježio nekoliko trenutaka. Kako danas izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Inače, 77-godišnji glumac u Beogradu živi sa suprugom Editom, s kojom ima dvije kćeri, Leanu i Saru.

"Ništa ne radim i ne mogu raditi. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim. Pored svega, malo me i prehlada uhvatila", rekao je jednom za srpski Kurir.

Od čega je točno bolovao nije poznato, ali srpski mediji tad su pisali da je neko vrijeme bio i u bolnici.

Vučković je rođen u Buzetu. U svojoj je karijeri ostvario više od 70 uloga te je jedan od omiljenijih glumaca na ovim prostorima.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Jennifer Lopez prošetala u izazovnoj haljini koju mnogi već nazivaju osvetničkom, ali čini se da je donje rublje zaboravila!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Nova urnebesna fotka kraljice Camille hit je na društvenim mrežama, pogledajte što ju je to snašlo!

Povezana vijest Celebrity Bujna Britanka ljetuje u Hrvatskoj, a prekrasnim prizorima našeg mora pohvalila se pred svojih 19 milijuna pratitelja!

Povezana vijest Celebrity Sin slavnog glazbenika i hrvatska snaha nakon vjenčanja u Dubrovniku objavili sretne vijesti: ''Stiže u ožujku!''

Povezana vijest Celebrity Znate li tko je sestra Alke Vuice? Mnogi misle da je to naša poznata dizajnerica, ali riječ je o potpuno drugoj ženi!

Povezana vijest Celebrity Nikad tužniji prizori omiljenog glumca proširili se internetom, smrt prijatelja jako ga je dotukla, a samo neki bi ga prepoznali

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS