bilo je to davno

Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

Nina Badrić i Bernard Krasnić Željko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nina Badrić od 2006. do 2012. bila je u braku sa šest godina mlađim Bernardom Krasnićem, a on je poslije oženio bivšu djevojku Marija Ančića.

Pjevačica Nina Badrić (50) svoj ljubavni život već godinama uspješno čuva od javnosti, no poznato je da iza sebe ima jedan propali brak.

Nina se 2006. vjenčala za Bernarda Krasnića, s kojim je prije toga bila šest godina u vezi. Upoznali su se kada je Bernard imao 23, a Nina 29 godina. Zaručili su se nakon dvije godine veze u Dubrovniku.

Sada su se pojavile njihove zajedničke fotografije s vjenčanja Tonija Cetinskog i Ivane Nobilo 2007. godine. Nina je za tu prigodu obukla elegantnu crnu haljinu, a Bernard je nosio tamno prugasto odijelo. Fotografije pogledajte u galeriji.

No, dvije godine nakon ovih nasmiješenih fotki par se prvi put odlučio razvesti, a Nina je čak javnosti uputila službeno priopćenje u kojem je kao razlog rastave navela nepomirljive razlike i emocionalnu udaljenost. Ipak, nakon toga su uspjeli spasiti svoj brak te su se službeno razveli tek 2012. godine.

Bernard je brzo pronašao utjehu u Latici Ivanišević, s kojom se vjenčao 2015. godine, nakon dvije godine veze. Latica je javnosti najpoznatija po vezi s tenisačem Marijom Ančićem, s kojim je prekinula početkom 2011.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Nina Badrić opet zavodi fotkama s plaže, a Sergej Ćetković sve je nasmijao komentarom koji joj je uputio!

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Bez problema je prošetala po balkonu bez grudnjaka, a prvi put je pokazala i dijete koje je dobila s problematičnim glumcem

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS