Totalno drugačija!

Procurile fotke Nives iz 2007. dok je bila brineta sa šiškama i glumila u seriji koja se i danas prikazuje na TV-u, promjene u izgledu od tada su vidljive!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus poznata je po svojoj glumačkoj ulozi u popularnoj seriji "Zauvijek susjedi", koja se i dandanas prikazuje na TV-u.

Nives Celzijus osim pjevanjem nekad se bavila i glumom, a njezina jedina i najzapamćenija uloga bila je upravo u seriji "Zauvijek susjedi".

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2007. godine sa snimanja spomenute serije, na kojima možemo vidjeti dosta upečatljivih promjena.

Pozirala je s kolegom Slavenom Knezovićem, koji je u seriji glumio Grofa. Nives je tada imala dugu kosu s odrezanim šiškama te je nosila zatvorenu odjeću. Ovakva frizura sigurno je zaboravljena jer je Nives od tada još puno puta promijenila svoj izgled kose.

Nives sada ima plavu kosu bez šiški te je sklona nošenju valova. Također, da se primijetiti i promjena stajlinga, koji je sad puno otvoreniji i raskošniji u odnosu na tada.

Celzijus je 2007. godine bila u braku s nogometašem Dinom Drpićem, za kojeg se udala 2005., a rastala 2014. godine. Zajedno imaju kćer Taišu i sina Leona

Sada je vrlo popularna na društvenim mrežama te je na njezinu profilu na Instagramu prati gotovo 450 tisuća obožavatelja.

Sklona je objavljivanju atraktivnih fotografija na kojima osim njezinih atributa do izražaja dolazi i zanosna figura, iza koje stoje naporni treninzi u teretani, ali i zdrava prehrana. 

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Napustila je MasterChef pa je odlučila gledateljima otkriti kakvi su zapravo članovi žirija: "Mogu vam samo reći…"

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Lana Jurčević u pripijenoj tigrastoj opravici istaknula svoju novu, zanosnu liniju: ''Otkad znam za tebe, sad najljepše izgledaš!''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS