''Nemam se čega stidjeti...''

Sjećate se hita ''Džin i limunada''? Pjevačica koja ga je otpjevala danas izgleda potpuno drukčije!

Maya Berović - 2 Screenshot 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Maya Berović proslavila se još prije više od 15 godina s hitom ''Džin i limunada'', a nakon brojnih estetskih korekcija danas izgleda potpuno drukčije.

Hit ''Džin i limunada'' izišao je još davne 2007. godine i Mayu Berović vinuo među zvijezde. 

No svi već dobro znaju da Maya danas izgleda potpuno drukčije nego tada.

Maya je 2018. godine bila veliki hit kad je snimila puno hitova s reperima Bubom Corellijem i Jalom Bratom, ali onda se malo povukla sa scene jer je postala majka sinčića Lava.

Iako i dalje nastupa, s izdavanjem pjesama malo je stala, a sad se okušala i u nečem novom. Naime, Maya glumi u novom filmu Alekse Balaševića ''Megdan''.

''Sve ono što nisam u privatnom životu, imala sam priliku odglumiti, mogu reći da je bilo dobro. Aleksa me iznenadio ulogom, čak mi je nacrtao… Drago mi je što mi je dao ulogu Evgenije i hvala mu na tome. Za mene je ovo nezaboravno iskustvo'', rekla je za Nova.rs.

Njezine najnovije fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, pjevačica je u braku s Alenom Dragosavom, a vjenčali su se 2016. godine. Maya i Alen upoznali su se kad je ona imala samo 17 godina, a više o njihovoj ljubavi pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zvijezda Spasilačke službe rastužila fanove: Jedva je govorila, ali navodno postoji logično objašnjenje!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kad se ovaj srpski par skine, nema tko se ne okrene za njima, ovako izgledaju s 46 i 63 godine!

Mladi ljubavni par iz MasterChefa upoznao se na faksu, a sigurni su da njihovu ljubav neće poljuljati ni rivalstvo u showu!

Morate pogledati ovaj video Majina Blooma, garantiramo da će vam uljepšati dan!

Povezana vijest Celebrity Prija užarila atmosferu u Areni s kolegicom čiji hitovi obaraju rekorde: ''Sretna sam što svjedočim pisanju povijesti na Balkanu!''

Povezana vijest Celebrity Srpska folk zvijezda u neobičnoj odjevnoj kombinaciji pokazala svoje obline, nitko ne bi rekao da je ove godine rodila!

Prepoznajete li veliku zvijezdu 90-ih? Obožavali smo ga gledati u kultnoj seriji koja je i danas hit!

Kolinda Grabar-Kitarović pozirala s najbogatijim čovjekom na svijetu, našla se u društvu brojnih svjetski poznatih faca

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS