ostao je pravi zavodnik

Sjećate li se zanosnog Brucea iz sapunice ''Tajna čokolade''? I dalje ima svoj zaštitni znak, nije se puno promijenio

Carlos Ponce Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Carlos Ponce danas ima 52 godine, a obožavateljice kažu da se nije puno promijenio. I dalje privlači brojne poglede gdje god dođe.

Carlos Ponce gledateljima ispred malih ekrana poznat je kao Bruce Remington iz meksičke telenovele ''Tajna čokolade''. Tamo je mamio poglede rame uz rame sa Génesis Rodríguez koja je utjelovila skromnu Rositu Amado.

Bila je to priča o trnovitom povratku skromne vlasnice unosnog čokoladnog carstva, a Bruce i Rosita zaljubili su se na prvi pogled. Njihov ljubavni put obilježili su brojni uspomeni i padovi, a najviše prepreka stvarale su im njihove obitelji.

Serija je počela s prikazivanjem još 2007. godine, a brojni kažu kako se njihov omiljeni glumac od tada nije puno promijenio. Carlos danas ima 52 godine.

Izražene jagodice i osmijeh bili su njegov zaštitni znak, a i dan danas njima privlači brojne poglede.

Više fotografija atraktivnog Carlosa Poncea pogledajte u našoj galeriji.

Osim u ''Tajne čokolade'', Carlos je glumio u još nekoliko serija poput "Dva doma", "Okrutna ljubav", "Salvadore", "Peh do daske" te drugima.

Onim najvjernijim fanovima poznato je i da se Ponce okušao i u glazbenoj karijeri pa je tako snimio nekolika pjesama. Jedna od poznatijih je ''Escuchame''.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Lijepa domaća glumica zarobila je srce saborskog zastupnika, vratila mu je vjeru u ljubav nakon velike tragedije koju je doživio!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Znate li da Vuco ima prelijepu kćer? Ne voli se javno eksponirati, a evo čime se bavi

Pogledajte kako je Kolinda Grabar-Kitarović izgledala u mladosti: Njegovala je sasvim drugačiji imidž i nije bila plavuša!

Janko Popović Volarić pokazao je kako izgleda sin kojega je dobio s 20 godina, baš ga dugo nismo vidjeli!

Nina Badrić iskreno o životnom suputniku, 30 godina karijere, ali i izgledu, koji je česta tema medija: ''Ja sam odlučila biti sretna i tako živim!''

  Povezana vijest inMagazin Sve tajne Arene Zagreb: Tko je u backstageu tražio jacuzzi, koliko košta najam, a tko je rekorder s nastupima?

Povezana vijest Zanimljivosti Poznato je gdje će Dino Merlin dočekati Novu godinu, ondje će nastupiti treću godinu zaredom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS