"Ma boginja!"

Demi ovako izgleda sa 61 godinom? Kad vidite njezine fotografije iz prošlosti, bit će vam jasno zašto se čudimo!

Demi Moore Profimedia 1/37 >> Pogledaj i ovo +26 Galerija

Jučer je održana premijera filma "The Substance", a glavna zvijezda Demi Moore još je jednom održala lekciju na crvenom tepihu

Premijera horora "The Substance" okupila je brojne zvijezde, među kojima su i glavne glumice Demi Moore i Margaret Qualley. Film francuske redateljice Coralie Fargeat već je proglašen najboljim ostvarenjem Demi Moore u posljednjih nekoliko godina, a oduševio je i kritičare i publiku.

Na crvenom tepihu povodom premijere 61-godišnjoj glumici pridružile su se i kćeri Rummer, Scout i Tallulah, a obožavatelji su brzo shvatili tko je glavna zvijezda koja ostavlja bez daha.

"Koja energija, pokazuje tko je uistinu zvijezda", "Ajme, predivna je", "Boginja", dio je komentara koji su mogu vidjeti na X-u. Apsolutno nitko ne može se nadiviti Deminu mladenačkom izgledu, a svi su donijeli isti zaključak - ta žena ne stari. 

Da se zbilja tijekom godina minimalno promijenila, u našoj fotogaleriji pogledajte usporedbu s ranijim godinama!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina u najneobičnijim čizmama zapjevala "Moju štiklu", zbog cijene ovog komada moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Omiljena srpska plavuša prekinula nastup pa se obratila ženama: "Vlasnici klubova prevrću očima kad ja gostujem..."

Povezana vijest inMagazin Pitali smo poznate Hrvate što je za njih žvot iz bajke: ''Da legnem mirna i sretna uz svoju dječicu...''

Povezana vijest Celebrity Princu Harryju na račun će sjesti pozamašna rođendanska svota, na ovo je čekao 30 godina

Povezana vijest Celebrity Princ George već je krenuo stopama oca Williama: ''Ima samo 11 godina, ali pravo je vrijeme za početak!''

Povezana vijest Preporuke Uskoro se prikazuje premijera novog filma Rajka Grlića, među prvima saznajte o čemu je riječ u projektu kojem predviđaju pune kinodvorane

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda čarobna noć obitelji Rakitić, podijelili su djelić atmosfere zajedničkog izlaska s kumovima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS