bezvremenska ljepotica

Jedina Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu 33 godine nakon izbora izgleda kao da nije ostarjela ni dana!

Danijela Gračan Zvonimir Ferina 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Danijela Gračan proglašena je Kraljicom svijeta 1989. godine, a na modnom događaju Atelier u Zagrebu sve je oborila s nogu izgledom i vitkom figurom.

Danijela Gračan (52) može se pohvaliti da je zasad jedina Hrvatica koja je ponijela titulu najljepše na svijetu, onu Kraljice svijeta 1989. godine.

Laskavu titulu još uvijek opravdava svaki put kada se pojavi u javnosti, a ništa drugačije nije bilo ni na drugoj večeri modnog događaja Atelier u Atriju Klovićevih dvora u Zagrebu.

Danijela je za tu prigodu obukla usku haljinu u kojoj je istaknula svoju zavidnu figuru te je, kao i uvijek, plijenila pozornost svojim mladolikim izgledom.

Inače, nakon što je ponijela laskavu titulu Kraljice svijeta, Danijela se posvetila karijeri i postala je profesorica i i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Usto se posvetila i mirnom obiteljskom životu, a sreću je pronašla uz sedam godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana, a njezina bivša ljubav je tenisač Goran Ivanišević.

U njega se zaljubila nedugo nakon što je pobijedila na izboru za Kraljicu Hrvatske, a zbog njega se i preselila u Monte Carlo, u kojem su jedno vrijeme zajedno živjeli. Ipak, ljubavi je došao kraj, a Goran je nakon Danijele sreću pronašao u zagrljaju manekenke Tatjane Dragović.

Danijela i Nenad u braku su dobili tri kćeri, Lauru, Emu i Almu. Ema je odlučila krenuti majčinim stopama, što joj je odlično pošlo za rukom jer je 2018. godine i ona proglašena Kraljicom Hrvatske, pa se može reći da Danijela ima dostojnu nasljednicu.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Pjevačice zajedničkom fotkom izazvale pomutnju, pridružila im se i žena našeg nogometaša, a Šuput je zapjevala i Rozgin hit!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS