kao da ne stari

Jedna od najljepših Hrvatica prije 28 godina očarala je cijelu Europu, a i danas mami uzdahe gdje god se pojavi!

Branka Krstulović, poduzetnica (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Branka Krstulović je 1994. godine okrunjena titulama Miss Hrvatske i Miss Europe, a još uvijek izgleda fantastično.

Bivša Miss Hrvatske, a danas uspješna poduzetnica, Branka Krstulović (46) još uvijek zasluženo nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica.

Branka je ovaj tjedan snimljena pred kinom gdje je sa svojim ljubimcem došla pogledati film "Pas", a fotografija na kojoj pozira nasmiješena od uha do uha dokaz je da vrijeme na njoj gotovo nije ostavilo traga. 

Podsjetimo, Metkovčanka Branka proglašena je najljepšom Hrvaticom 1994. godine, a iste je godine osvojila i laskavu titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domaći mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač te Lejla Filipović.

Tada Branka Bebić privlačila je pažnju medija i zbog kratkog braka s glazbenikom Sandijem Cenovim koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti".

Ipak, poduzetnica je pravu ljubav našla tek s Hrvojem Krstulovićem kojeg je upoznala na Hvaru, a par zajedno ima i dvoje djece.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Mlađahnoj djevojci se obvezao na pomalo neobičan način, a od žene se razveo nakon 22 godine braka!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS