Ne zna se koja je zgodnija!

Upoznali smo ih u Supertalentu kao talentirane djevojčice, a sada su u zajedničkom izlasku pokazale da su izrasle u prave ljepotice!

Lorena Bućan Ivana Ivanović/Pixsell 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Lorena Bućan i Antonia Dora Pleško proslavile su se u showu Supertalent, a danas su obje uspješne pjevačice i prelijepe mlade žene.

Brojni Splićani okupili su se na koncertu grupe Vatra kojim je otvoren Festival piva u parku Zvončac, a među publikom su bila i neka poznata lica.

Mlade pjevačica Lorena Bućan i Antona Dora Pleško, koje smo upoznali kao talentirane djevojčice u showu Supertalent, u zajedničkom izlasku potvrdile su da njihovo prijateljstvo još traje, ali i da su obje izrasle u prelijepe mlade žene.

Na koncertu im se pridružila i kolegica Domenica Žuvela te poznata splitska fotografkinja Sonja Dvornik, a zajedničkim fotkama pohvalile su se na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Antonija i Lorena sudjelovale su u Supertalentu 2017. godine. Zanimljivo je da je tada Dora došla u show kao Lorenina pratnja, pa je i sama na kraju nastupila i dobila zlatni gumb. Doru smo gledali i u prvoj sezoni showa kada su je prozvali čudom od djeteta, a tada joj je pobjeda izmakla za dlaku.

"Supertalent mi je bilo predivno iskustvo, to je bila odskočna daska u mojoj karijeri", kazala nam je jednom prilikom Lorena, koja nije zamjerila Dori što joj je ukrala show u Supertalentu.

Kako su ove dvije talentirane prijateljice izgledale na počecima svojih karijera i koliko su se od tada promijenile, pogledajte u našoj galeriji.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Momčilo Otašević pokazao ženu na koju je posebno slab, evo tko je ljepotica koju ne skriva od javnosti!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Jedan od naših najzgodnijih glumaca kratko otputovao iz Hrvatske: ''Točno 20 godina da bi se ostvario jedan od najvećih snova!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS