uništile ju ovisnosti

Teško je danas gledati nekad divnu mladu ženu, daleko je od one ljepotice kakvu pamtimo

Amanda Bynes - 6 Profimedia 1/39 >> Pogledaj i ovo +28 Galerija

Amanda Bynes se ne bavi glumom više od desetljeća, no paparazzi ju često uhvate u šetnji Los Angelesom.

Bivša dječja zvijezda, 38-godišnja Amanda Bynes snimljena je u srijedu na ulicama Los Angelesa. U šetnju je otišla odjevena u bijelu majicu i sive tajice, noseći crni ruksak na leđima. 

Bynes, čija je karijera započela na Nickleodeonu, od glume je odustala prije 14 godina, nedavno je imala modnu suradnju s dizajnerom Austinom Babbittom, zvanim A**pizza, a to je bio njezin prvi posao poslije diplome na kalifornijskom fakultetu Fashion Institute of Design and Merchandising (FIDM).

U odnosu na ranije, nekadašnja holivudska slatkica je obojala svoju kosu u plavo, a kako je nekad izgledala, pogledajte u fotogaleriji.

Prije dva i pol mjeseca su je također snimili, a kako je tada izgledala, pogledajte OVDJE.

Karijera Amande Bynes našla se u fokusu u dokumentarcu o zlostavljanju djece na Nickleodeonu, o čemu više saznajte OVDJE.

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Sting se skinuo u 74. godini, njegove golišave fotografije o kojima svi pričaju obišle su internet

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kako izgledaju djeca Sandija Cenova, koju je dobio u 18 godina dugom braku s pravnicom?

Marijan Ban ne nastupa već sedam godina, no napravio je iznimku radi poziva koji nije mogao odbiti

Naš glumac podijelio vlastitu priču o dječaku koji je maltretirao njegova sina: ''Probali su me zaustaviti, ali...''

Povezana vijest Celebrity Legendarni Mitch iz Spasilačke službe oprostio se od preminulog kolege: "Spasio mi je život..."

Povezana vijest Celebrity Svi su prasnuli u smijeh kad je Majin Bloom izrazio svoju želju, a njegov originalni outfit za safari je neodoljiv!

Ono kad se Lidija Bačić gotovo prekrije od glave do pete, a fanovi joj ni tad ne mogu odoljeti!

Supruga Sergeja Trifunovića dobila je otkaz na srpskoj televiziji, cure novi detalji nakon skandala s obiteljskim nasiljem

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS