Ove nedjelje!

Žiri i voditeljski dvojac Supertalenta s nestrpljenjem odbrojavaju dane do početka, ali imaju i jedan uvjet: ''Oni od nas zlatni gumb neće dobiti!''

Ususret novoj 11. sezoni showa Supertalent, žiri, ali i voditeljski dvojac, s nestrpljenjem odbrojava dane do njezina početka. Igor Mešin i Frano Ridjan ponovno stupaju na pozornicu i odlučuju o kandidatu za zlatni gumb. Zašto kažu da ove sezone nema spavanja, pogledajte u prilogu.

Žiri je ponovno na okupu, ali i uigrani dvojac voditelja. Frano Ridjan i Igor Mešin zajedno će nas voditi kroz novu, 11. sezonu Supertalenta.

''Ja toliko sad već nekako mijenjam te partnere da ne znam tko bi mi trebao više nedostajati, ali jako sam zadovoljan s Franom, i mislim, ne da mislim nego sam siguran da se Nova TV jako brine oko partnera koje mi dodjeljuju'', kaže Igor Mešin.

''Dopustio sam novom divnom kolegi da ga preuzme, na ovom projektu koji mi nije toliko mio koliko i ovaj, i kad smo se vidili moj meško i ja to je bilo kao nekad, stari bračni par, naručili smo si ručak, i čekali smo si sljedeću pauzu'', dodaje Frano Ridjan.

Pred njima je tako još jedna uzbudljiva sezona, a novi su ih kandidati, otkrivaju, nasmijavali, ljutili, bacali u suze, ali i šokirali.

''Više je novih talenata, nepredvidivih, sad kad bih rekao, a rekao bih, a ne smijem, uglavnom bit će puno izenanđenje i ugodnih ali i neugodnih'', kaže Igor.

''Igor i ja samo se dogovorili da za naš zlatni gumb ne može nikako proć pjevanje, to nek rješavaju neki drugi, tako da od točaka, iskreno najviše volim kad dođu na audiciju, volim točke koje su dovoljno drugačije da izazovu u emni nekakvu reakciju.''

''Kandidati su odlični, kandidati su fantastični, i Frano i ja, za žiri ne znam, ali Frano i ja smo se u backstageu baš lijepo zabavljali'', dodao je Igor.

Na pozornici i u backstageu savršeno se nadopunjavaju, o zlatnom gumbu zajedno odlučuju, no čini se da postoji jedna stvar koja je vrlo važna - da svi, od voditelja do žirija, dobro funkcioniraju:

''Nama je u pauzama izuzetno zabavno, raspravlja se u tome, čim se dođe na snimanje – što ćemo jesti, u pauzi.''

''Najbolje se nalazimo na gastro ponudi, to me uvijek iznenadi ali gastro ponuda je pokrivena.''

''Imamo neku grupu u kojoj smo samo mi dečki, i zove se, mogu reći – supergladuši. Grupa za što ćemo jest i tko naručuje'', dodaje Fabijan Pavao Medvešek.

''U toj grupi ne bi htjela biti, inače ne voli biti dio tih grupa jer i stalno stižu poruku, nemam vremena za to, a oni su izuzetno dosadni po t om pitanju'', rekla je Maja Šuput.

''Mislim nisu možda cure u tome zato što mi dečki ipak malo drugačije razmišljamo o toj hrani barem ja to tako nekako mislim.

''Od jutra do mraka je samo – kad će pauza, što ćemo jest, za koliko minuta ćemo jest, za koliko minuta eć doć i onda se najedeu i spavaju.''

Ove sezone nema spavanja! Dobro se razbudite jer Supertalent stiže na male ekrane!

''Veselim se, čuo sam da ove godine ćemo iamti više audicija, ljudi vole gledati audicije, tako da me baš zanimaju reakcije na neke točke koje smo ove sezone za vas otkrili, pogotovo u audicijskom dijelu.''

Gledamo se na Novoj TV 29. rujna!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Sandra Bagarić otkrila svoju neostvarenu želju: ''Voljela bih jednu curicu, oko mene su samo muški...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Sandra Bagarić otkrila svoju neostvarenu želju: ''Voljela bih jednu curicu, oko mene su samo muški...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS