Uskoro pred oltar?

Djevojka dinamovca Petkovića prošetala u vjenčanici: Zvone li Tei Slavici i Bruni Petkoviću svadbena zvona?

Bruno Petković i Tea Slavica (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nakon što je odnijela titulu prve pratilje Miss Universe Hrvatske, Tea Slavica, djevojka nogometaša Brune Petkovića, uskočila je u vjenčanicu. U intervjuu nam je otkrila kakav je Bruno izvan terena, ali i hoće li uskoro pred oltar.

I dok je dinamovac Bruno Petković jedanaestercem Lokomotivi u nedjelju donio konačnu presudu, njegova je draga u isto vrijeme pistom šetala u vjenčanici. Generalna proba ili je posrijedi nešto drugo?

''Još nije vrijeme za to. Jako sam mlada, ne gledam još vjenčanice'', kaže nam Tea Slavica, prva pratilja Miss Universe Hrvatske 2019.

Bruno joj je potpora u svemu. Unatoč rasporedima prenatrpanim njegovim treninzima i njezinim fakultetskim obvezama, oni uvijek nađu vremena jedno za drugo.

''Ne mogu reći da mi nešto fali, da mi fali njegova vremena jer mi ga stvarno daje.
Potpora mi je u mom obrazovanju i školstvu, stvarno i učim s njim i pomaže mi, a i ja sam njemu potpora u nogometu. Jako je dobar dečko, jako, to vam mogu reći'', priča nam Tea. 

Tea se prije tek nešto više od tjedan dana okitila titulom prve pratilje Miss Universe Hrvatske i pokrenula lavinu komentara kako je trebala pobijediti.

''Smatram da se svaka cura nadala pobjedi, ali jako sam iznenađena i titulom prve pratilje, to je također prekrasna titula'', zaključila je Tea. 

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina. 

 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Domaća influencerica pokazala novi imidž, fanovi oduševljeni: "Ne da si prelijepa, nego nemam riječi"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS